۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۸

تمجيد مولوي عبدالحميد از دمکراسي غربي!

آیا مولوی عبدالحمید اجازه می دهد که بجای او یک فرد دیگری از مذهبی دیگر و یا شهر و کشوری دیگری ریاست دارالعلوم زاهدان را بر عهده بگیرد؟!
کد خبر : ۱۷۳۳۰۰
صراط: مولوي «عبدالحميد اسماعيل زهي» امام جمعه مسجد مکي زاهدان طی اظهاراتي در همايشي که در مسجد مکي برگزار شد، انتخاب يک آفريقايي تبار "باراک اوباما" به عنوان رئيس جمهور در ايالات متحده آمريکا را نشانه انتخابات آزادانه و بدون تقلب در اين کشور دانست و گفت: از اين آزادي سياسي و اجتماعي در آنجا لذت برده و آن را از مصاديق توسعه يافتگي اين کشور در اين بخش می دانیم.

درباره اظهارات جناب مولوی چند نکته وجود دارد که می توان به آن اشاره:

1- مولوي اسماعیل زهی گفت: امروز دنيايي که خود را توسعه يافته مي نامند، ما قبول داريم که اينها در بعضي قسمت ها پيشرفت کرده اند، در سياست اينها واقعا توسعه يافتگي دارند، وقتي ما مي بينيم که در برخي جوامع يک بيگانه هم مي تواند رئيس جمهور بشود و رأي بياورد و تقلبي در کار ندارد و انتخاباتشان آزادانه هست، يک آفريقايي تبار در آمريکا مي تواند رئيس جمهور بشود، چيزي که واقعا من لذت بردم از اين آزادي در بخش سياسي و اجتماعي، اين واقعا توسعه هست. در بخش صنعت و توليد علم روز هم پيشرفت دارند.

2- شنیده شده که برخي از نزديکان مولوی «عبدالحميد اسماعيل زهي» ساکن آمريکا هستند و اخيرا يکي از دختران وي به اتفاق خانواده اش پس از سال ها سکونت در آمريکا، به کشور بازگشته است. شاید بتوان گفت برخی از اظهارات و تمجیدات مولوی عبدالحمید از دمکراسی غربی و آمریکایی، تأثیر گرفته از نزدیکانش باشد.

3- لازم به ذکر است مولوی عبدالحميد در حالي از توسعه سياسي و اجتماعي در آمريکا تمجيد مي کند که نقش لابي صهيونيستي و هژموني رسانه اي آن در انتخابات رياست جمهوري آمريکا و همچنين حمايت اين کشور جنايتکار از اسرائيل غاصب و جنايت هاي نظاميان آن در أبوغريب، گوانتانامو، افغانستان، پاکستان و غيره و همچنين حمايت مالي و تسليحاتي گروهک هاي تروريستي در بلاد اسلامي را ناديده گرفته که اين نشان دهنده ميزان غرض ورزي و یا فقر بينش سياسي و درک نامناسب از اوضاع جهان در بين عناصر شاخص حلقه مسجد مکي است.

4- پرداختن مولوی عبدالحمید به موضوع آزادی و دمکراسی نشان می دهد که او و هوادارانش احتمالا قصد برداشتن خيز براي انتخابات مجلس شورای اسلامی ایران را دارند.

5- مولوی به موضوع آزادي علاقه دارد زيرا به نظر او با آزادي و انتخابات آزاد مي تواند ورود قدرتمندي به انتخابات مجلس داشته باشد اما فراموش کرده که دفاع وي از آزادي و الگوي رفتاري او بر اساس الگوي دمکراسي غربي است.

6- او در اظهارات خود تلاش کرده که دانشجویان را تحريک و فعال کند زيرا بررسی های انجام شده نشان می دهد که او در میان دانشجويان به هیچ وجه محبوبيت و هوادار ندارد لذا به نظر می رسد با اظهار نظر درباره آزادي و دفاع از آمريکا تلاش مي کند در ميان دانشجويان محبوبيت کسب کند.

7- آیا مولوی عبدالحمید که از دمکراسی غربی و آمریکایی دفاع می کند و آن را نشانه آزادانه بودن می داند، اجازه می دهد که بجای او یک فرد دیگری از مذهبی دیگر و یا شهر و کشوری دیگری ریاست دارالعلوم زاهدان را بر عهده بگیرد؟!

گفتنی است، حلقه مکي طبق سال های گذشته اقدام به برگزاري همايش غير قانوني دانشجويي در مورخه 21 و 1392/12/22 تحت عنوان ديدار دانشجويان اهل سنت کشور با علما کرد که البته دانشجويان نسبت به سال گذشته به مراتب تعدادشان کمتر بود و اکثريت حاضران را طلاب علوم ديني زاهدان و عناصر جماعت تبليغي و تعدادي از اتباع بيگانه غير مجاز ساکن در زاهدان تشکيل داده بودند.
خبر فوری

علت شلیک پدافند هوایی در اصفهان و تبریز