۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۶

وایبر در کدام کشورها فیلتر است؟

تعدادی از کشورها خبر از تایید فیلترینگ وایبر می‌دهند و دلایل امنیتی را هدف اصلی خود از فیلتر این نرم افزار بیان می‌کنند.
کد خبر : ۱۷۷۴۳۰
صراط: این روزها بحث بر سر فیلتر نرم افزارهای چت و ممنوعیت استفاده از آن‌ها زبان زد مردم و سوژه خبرگزاری‌ها شده است. در این گزارش قصد داریم ذره‌بین دریچه را روی وایبر بیندازیم و کمی ریزبینانه‌تر به آن نگاه کنیم، شما کاربران عزیز هم همراه ما تا پایان این گزارش باشید چرا که می‌خواهیم نظر شما را بعد از انتشار مطالبی در خصوص این برنامه جویا شویم.

وایبر (Viber) اپلیکیشنی است که توسط شرکتی به همین نام به صورت رایگان تولید شده است.(!؟) در این نرم افزار کاربران علاوه بر ارسال پیام‌های چندرسانه‌ای می‌توانند به تبادل تصاویر و ویدئو هم بپردازند. البته این نرم افزار باید در دو دستگاه نصب باشد تا بتوان با یکدیگر ارتباط برقرار کرد. این نرم افزار برای گوشی‌های هوشمند با سیستم عامل اندروید، بلک‌بری، آی او اس، سیمبین، ویندوزفون و مایکروسافت ویندوز و مک او اس تولید شده است.

به گفته سازندگان، وایبر در 2 دسامبر 2010 ابتدا برای آیفون ارائه شد تا به رقابت جدی با اسکایپ بپردازد. اما اسکایپ چه ویژگی‌هایی دارد که وایبر می‌خواهد با آن رقابت کند؟ اسکایپ امکانات مختلفی مانند پیام رسان فوری، انتقال فایل، ویدیو کنفرانس و پست صوتی را اختیار کاربران قرار می‌دهد و از تماس تصویری نیز بهره می‌برد.

* موسس وایبر کیست؟

وایبر مدیا شرکتی قبرسی است که در بلاروس و رژیم صهیونیستی مراکزی برای توسعه دارد. این شرکت را تالمون مارکو، کارآفرین اسرائیلی – آمریکایی، دانش آموخته علوم کامپیوتر دانشگاه تل آویو و عضو سابق نیروهای دفاعی اسرائیل تاسیس کرده است.

تالمون مارکو به مدت چهار سال در ارتش رژیم غاصب سابقه خدمت دارد و همچنین به عنوان مدیر اجرایی بخش اطلاعات در هسته مرکزی ارتش فعالیت داشته است. وی در زمینه تولید جاسوس افزارها، ویروس‌های دانلود کننده اطلاعات و برنامه‌‌های هک، سابقه درخشانی را در کارنامه نیروهای دفاعی اسرائیل برای خودش به ثبت رسانیده است.

* درآمد وایبر از کجاست؟

کاربران وایبر در 7 مه 2013 به 200 میلیون کاربر رسید و جالب‌تر اینکه کاربران در روز حدود 10 میلیون مکالمه با میانگین 2 میلیارد دقیقه انجام می‌دهند و بیش از 6 میلیارد پیامک در ماه ارسال می‌کنند که در نوع خودش جالب توجه است، با این حال مدل چرخه سرمایه این شرکت نامعلوم بوده و تبلیغات یا هیچ منبع درآمدی ندارد! حال سوالی که فکر هرکسی را به خود مشغول می‌کند این است که وایبر با چه هدفی، به صورت کاملا رایگان و کیفیت مطلوب در تمامی نقاط مختلف جهان عرضه شده است؟!

* وایبر در کدام کشورها فیلتر است؟

اما با نگاهی گذرا به کشورهایی دیگر و بررسی در مورد فیلترینگ وایبر درمی‌یابیم که کشورهایی مانند لبنان، عربستان و مراکش خبر از تایید فیلترینگ این نرم افزار می‌دهند و دلایل امنیتی را هدف اصلی خود از فیلتر وایبر بیان می‌کنند؛ آنها می‌گویند، عدم کنترل تماس‌های مشکوک و گمان بر جاسوسی هدف فیلتر ما بوده است.
نظرات بینندگان
کیوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳
۲۱
۲
مسیولین محترم
همین که My Computer و Control Panel بدون فیلتر شکن باز میشه دمتون گرم.
خدا خیرتون بده
عباس م 61
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۰:۳۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
۱۳
۱
صراط جان ببین می تونی یه کاری کنی اینم از دستمون بگیرن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
۹
۱
بیش از یک میلیارد نفر از وایبر استفاده میکنن و تحلیل اطلاعاتیه این صحبت ها به یک سازمانه 20000 نفری احتیاج داره علاوه بر اینکه اکثره کاربرانه وایبر آدمهای معمولی هستند و حرفهاشون اطلاعاته خاصی نداره .قرصاتو به موقع بخوری همه چی حله صراط!!!وانگهی در آمد این شرکتها از تجارت الکترنیک تامین میشه.یه کم بخونین بد نیست. کیهان نه ها.کتابای درست وحسابی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
همش 20000 نفر. این که کار سختی نیست. من فکر میکردم نیاز به کارمندان میلیونی داره و امکان نداره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
۱
۰
خبرگزاری فارس: مدیر شرکت ژاپنی که پیام‏رسان موبایلی وایبر را خریده می‏گوید که قصد دارد با سرمایه‏گذاری 900 میلیون دلاری روی وایبر، گوی سبقت را از رقبا برباید.
وایبر فقط یک پیام‌رسان ساده موبایلی بود که شرکت ژاپنی راکوتان به‌عنوان غول اینترنتی و تجارت الکترونیک ژاپن آن را با 300 میلیون کاربر خرید. حالا وایبر با حمایت این غول ژاپنی می‏خواهد کاربران سرویس‏های دیگر مانند اسکایپ و واتس اپ را هم که تعدادشان بیش از 500 میلیون نفر در سراسر جهان است از آن خود کند.
تالمون مارکو مدیر وایبر می‏گوید که هیچ چیز در وایبر از زمان پیوستن به راکوتان تغییر نکرده و مدیر راکوتان می‏گوید می‏خواهد گوی سبقت را از رقبایش برباید.
وایبر حالا شروع به طراحی نرم‏افزار اختصاصی خود برای ویندوز و مک کرده تا بتواند پا را از دنیای اسمارت‏فون‏ها فراتر بگذارد و به دنیای رایانه‏های شخصی هم گام بگذارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
۳
۰
آره!همه دنیا کارو زندگیشونو گداشتن کنار که از شما جاسوسی کنن!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
۱
۰
سید در دل ملت جادارد وخارچشم است خیلی ازآن می ترسید چون مرد م دوسش دارند یک چند نفر انگشت شمار فکر می کنند همه کاره مملکت هستند خاتمی قلب ایران وجهان است