۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۹

رتبه جهانی ایران از نظر "شاد بودن"

یک تحقیق بین المللی نشان داد مردم سوئیس شادترین مردم جهان بوده و ایرانی ها از این نظر در بین کشورهای جهان و بالاتر از کشورهایی مثل هند در رتبه ۱۱۰ قرار گرفته اند.
کد خبر : ۲۳۹۸۹۵
صراط: یک تحقیق بین المللی نشان داد مردم سوئیس شادترین مردم جهان بوده و ایرانی ها از این نظر در بین کشورهای جهان و بالاتر از کشورهایی مثل هند در رتبه ۱۱۰ قرار گرفته اند.

پایگاه خبری گوندی ویندی طی گزارشی نوشت: نتایج یک تحقیق نشان داد سوئیسی ها مردمان شادی هستند و برای این شاد بودن دلایل زیادی دارند. آنها پول زیادی در می آورند، شکلات زیاد می خورند و احتمالا در زیباترین کشور جهان زندگی می کنند.
بر اساس گزارش شادمانی جهانی 2015، که چند روز قبل منتشر شد، مردم سوئیس شادمان ترین مردمان روی زمین هستند. احتمالا شما اکنون بعد از مطلع شدن از محتوای این گزارش، مردم سوئیس را مردمانی تصور می کنید که در خیابان ها در حال خوش گذرانی هستند و اسکناس هایشان را به آسمان پرتاب می کنند.
اما مردم سوئیس به هیچ وجه آنگونه که شما تصور می کنید شادمانی خود را بروز نمی دهند. اکثر کشورهایی که جزو 10 ملت شادمان دنیا هستند نظیر دانمارک، نروژ، هلند و سوئد نیز همین طور اند. این ملت ها ممکن است افراد شادی باشند، اما لزوما این شادمانی خود را به غریبه ها، و به خصوص گردشگران خارجی مثل من و شما نشان نمی دهند.
در واقع، یک رابطه معکوس بین شادمانی در یک کشور و رفتار پرهیجان مردمان آن نسبت به گردشگران خارجی وجود دارد.
برای مثال، 98 کشور در جهان وجود دارد که مردمان آنها شادمان تر از مردم لائوس هستند. اما هر کس که به این کشور کوچک جنوب شرق آسیا سفر می کند، به شما خواهد گفت که شهروندان این کشور به نحو اعجاب انگیزی رفتاری دوستانه نسبت گردشگران دارند. شما هرگز در لائوس احساس ناخوشایندی ندارید. شما به مهمانی های خصوصی دعوت می شوید، از شما خواسته می شود در بازی های ورزشی شرکت کنید. در یک کلام شما از بودن در این کشور لذت می برید.
این گزارش افزود: در رتبه یکصد و دهم شادترین کشورهای جهان، ایران قرار دارد. ایرانی ها با توجه به وضعیت اقتصادی در کشورشان، بهانه های زیادی برای اخمو بودن و لبخند نزدن دارند. اما وقتی شما به عنوان یک گردشگر به این کشور سفر می کنید، نمی توانید مردمانی مهمان نواز تر از آنها در جای دیگری از جهان پیدا کنید.
ایرانی ها در بروز دادن دوستی خود پر حرارت و پرهیجان هستند. آنها سخاوتمند، صادق، مهربان و کمک کننده هستند. غریبه ها در ایران مورد استقبال قرار می گیرند. امکان ندارد شما در خیابان های شهرهایی مثل اصفهان و شیراز راه بروید و کسی برای خوشامد گویی رسمی شما را متوقف نکند از شما در مورد اینکه در این کشور بهتان خوش گذشته یا نه سوالی نپرسد. این شگفت انگیز است.
بگذارید کمی پایین تر برویم. به رده یکصد و هفدهم، جایی که هند در آن قرار دارد. جایی که شما می توانید هر روز یک میلیون نفر را ملاقات کنید. هند کشوری است که در آن هر کسی یک تکه از شما را می خواهد، چه به قصد شناختن شما و چه به قصد فروش چیزی و چه حتی به قصد لمس کردنتان. حتی یک لحظه غمگین هم در هند وجود ندارد.
میانمار، در رده 129 قرار گرفته است.  مردم این کشور نیز نسبت به غریبه ها مهربان هستند. انگار که آنها پس از چندین سال انزوای سیاسی، از دیدن مجددا خارجی ها در کشورشان احساس خوشحالی می کنند.
البته که سفر به کشورهای شاد دنیا تجربه ای دل انگیز است. تجربه کردن تکه هایی از یک زندگی خوب در این کشورها می تواند جالب باشد. اما گاهی شادترین کشورها آنهایی هستند که از قرار معلوم بدترین تجربه ها در آنجا در انتظار شماست.
منبع: تسنیم
برچسب ها: ایران شادی جهان
نظرات بینندگان
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
۱۷
۸
خودتی صراط ما از آخر دومیم
عبدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
۲۴
۶
در کشور ما متاسفانه خانواده ای نیست که گرفتار اعتیاد بیکاری طلاق بیماری و هزینه های سنگین مسکن وتحصیل و درمان نباشد . مردم واقعا اعصابشون خرابه با کوچکترین ناراحتی درگیری بزرگی بوجود می یاد. دادگاهها مملو از جمعیته . برخورد بد و غرور آمیز ماموران راهنمایی و رانندگی اعصاب راننده ها رو بهم می ریزه . تولید انبوه موتور سیکلت علاوه بر آلودگی هوا و صوتی مرگ بارترین وسیله نقلیه جوانان شده. آمار طلاق فرار از خانه اعتیاد به شیشه بیکاری دروغ رشوه بی اعتمادی و چاپلوسی و تزویر و ریا به اوج خود رسیده . انگار جامعه رها شده . الحق و الانصاف منفی بازی خوب نیست اما چشم پوشی بر حقایق خیلی بده . سری به مدارس راهنمایی و دبیرستانها بزنید ببینید این دانش آموزان بی گناه و نوجوانان معصوم در چه مسیرهایی هستند. پارتی بازی و رشوه غوغا می کنه. متاسفانه فساد پنهان گریبانگیر جامعه شده . متولیان فرهنگی همش دنبال همایش گردهمایی و سمینار هستند و غافل از وقایع تلخ موجود در جامعه.آمار بالای تصادفات سرقت طلاق و بی بندو باری نشون می ده که مردم خوش هستند یا ناخوش. بیماری اعصاب و روان و افسردگی بیش از اندازه رایج شده . حیفه مردم شریف ایران اسلامی دچار چنین مشکلات سخت معیشتی و روحی و روانی باشند