تصاویر/ تعطیلی کارخانه قند کرج

کارخانه قند کرج در سال ۱۳۱۱ با ظرفیت مصرف ۳۵۰ تن چغندر در روز شروع بکار نموده و این روند تا سال ۱۳۷۷ ادامه پیدا نمود. در سال ۱۳۷۸ تصفیه شکر خام به شکر سفید را با ظرفیت روزانه مصرف ۲۵۰ تن شکر خام آغاز گردید.با اصلاحات تدریجی، ظرفیت عملی کارخانه را به ۴۰۰ تن شکر خام در روز، افزایش داده شد.در حال حاضر به دلیل کمبود مواد اولیه این واحد تعطیل شد و بیش از ۲۵۰ کارگر که حدود ۱۰۰ کارگر قرارداد موقت با تعطیلی کارخانه بیکار شده و برای دریافت مستمری بیمه بیکاری به اداره کار معرفی شده‌اند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
اشتراک گذاری خبر:
ارسال نظرات
انتشار یافته:۰ | در انتظار بررسی:۰