۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۹

اظهارات روحانی درباره تصمیم شجاعانه امام(ره)

روحانی گفت: پذیرش قطعنامه و تصمیم به پایان جنگ از سوی حضرت امام(ره) نه از موضع ضعف، بلکه از موضوع اقتدار و مصلحت بود.
کد خبر : ۳۱۲۸۴۳

صراط: روحانی گفت: پذیرش قطعنامه و تصمیم به پایان جنگ از سوی حضرت امام(ره) نه از موضع ضعف، بلکه از موضوع اقتدار و مصلحت بود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور عصر سه‌شنبه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وحدت شیعه و سنی را از اصول بنیادین تفکر سیاسی انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: تفرقه‌هایی که در سال‌های اخیر با کشتار و خشونت به نام اسلام ایجاد شده، دشمن‌ساخته و در راستای اجرای توطئه بزرگی به نام اسلام‌هراسی است.

رئیس‌‌جمهور با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت امام جعفر صادق(ع)، آموزه‌های آن امام همام را درسنامه تفصیلی مسلمانان در زمینه فراگیری سبک زندگی پیامبر اسلام(ص) و اهل بیت(ع) دانست.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به سالگرد پذیرش قطعنامه 598 و عملیات مرصاد، گفت: فاصله یک ماهه تصمیم شجاعانه امام(ره) در پذیرش قطعنامه تا پایان جنگ و آتش‌بس دارای اهمیت بسیار زیادی در انقلاب اسلامی است و درک درست آن مقطع زمانی ضروری می‌باشد.

رئیس‌‌جمهور افزود: بر خلاف تصور خام‌اندیشانه دشمن، پذیرش قطعنامه و تصمیم به پایان جنگ از سوی حضرت امام(ره) نه از موضع ضعف، بلکه از موضوع اقتدار و مصلحت بود و سیل حرکت مردم به جبهه‌ها، حضور مسئولان ارشد کشور در میان رزمندگان و هماهنگی نیروهای نظامی پس از پذیرش قطعنامه، خیال دشمن و منافقین خائن و کوردل را نقش برآب ساخت.

روحانی با تصریح بر اینکه «پایان جنگ با افتخار و اقتدار همراه بود»، ادامه داد: در حالی که ما آتش‌بس را پذیرفته بودیم، دشمن بعثی با همراهی عوامل مزدور منافق و توهم پیروزی بر حملات خود افزود که فداکاری رزمندگان در جنوب و عملیات مرصاد در غرب و شکست خفت‌بار آنان نشان می‌دهد، هرگاه دشمن درصدد تعدی به حاکمیت و منافع ملی ما باشد با یکپارچگی ملی، هماهنگی نیروهای مسلح و رهبری مقتدرانه با سیلی سخت مواجه خواهد شد.

رئیس‌‌جمهور یاد همه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشت و با آرزوی شفای عاجل برای جانبازان سرافراز، برای خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران سلامتی و اجر مسألت کرد.

در این جلسه همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی درباره مسائل مربوط به تحکیم بنیان خانواده و آسیب‌های مرتبط با آن ارائه کرده و در این راستا بر ضرورت تقویت و حمایت از ستاد ملی زن و خانواده تأکید شد.