۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۹

ذوالقدر: دولت از حل مشکلات اقتصادی عاجز است

رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه دولت به دلیل امید بستن به بیگانگان از حل مشکلات اقتصادی عاجز مانده است گفت: برای دفع تهدیدات دشمنان و حل مشکلات کشور باید به جریان انقلاب بازگشت.
کد خبر : ۳۵۵۴۱۰
صراط: رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه دولت به دلیل امید بستن به بیگانگان از حل مشکلات اقتصادی عاجز مانده است گفت: برای دفع تهدیدات دشمنان و حل مشکلات کشور باید به جریان انقلاب بازگشت.

به گزارش فارس از اهواز و به نقل از روابط عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، دکتر محمد باقر ذوالقدر، رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی که برای بازدید از مناطق عملیاتی (راهیان نور) به خوزستان سفرکرده است درجمع اعضای شورای جبهه در استان خوزستان اظهارداشت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی یک تشکیلات حزبی همچون احزاب متعارف نیست، بلکه این یک حرکت فراگیر مردمی است جهت پاسخ به یک نیاز واقعی در این مرحله ازحیات انقلاب و آن ضرورت وحدت و انسجام نیروهای انقلاب و هم‌افزایی آنان برای حل مشکلات اساسی کشور و مردم است.

وی افزود: مشکلات امروز کشور بخشی مربوط به تهدیدات وفشارهای خارجی است، ما 40 سال است که در متن تهدید زندگی می‌کنیم و نظام سلطه برای شکست انقلاب و بازداشتن مردم از راهی که انتخاب کرده است، هرچه در چنته داشته به میدان آورده است که حمله نظامی تا تحریم اقتصادی، محاصره سیاسی و تهاجم گسترده فرهنگی و تلاش برای نفوذ و یارگیری از درون نظام و اثرگذاری بر نظام تصمیم‌سازی و تصمیم گیری مسئولان کشور از جمله این اقدامات است.

رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: بخش دیگری از مشکلات امروز کشور ناشی از انباشت ضعف‌ها و ناکارآمدی‌های داخلی است که اساس آن باز می‌گردد به اینکه بسیاری از مسئولان ما و دستگاه‌های حاکمیتی متاسفانه از انقلاب و روحیه و منش انقلابی فاصله گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه انگار فراموش کرده‌ایم ما یک ملت و کشور انقلابی هستیم که با اهداف و آرمان‌های بزرگ و دارای دشمنان خونی و قسم‌خورده به زندگی عادی و منش و روش عادی و غیر انقلابی هم در زندگی شخصی و هم در مسئولیت‌های اجتماعی خو کرده‌ایم، افزود: بسیاری از مسئولان ما به‌جای زهد و قناعت در زندگی شخصی، به ثروت‌اندوزی و اشرافی‌گری روی آورده‌اند و به همین نسبت از مردم و مشکلات و مصائب آنها فاصله گرفته‌اند.

ذوالقدر گفت: برای دفع تهدیدات دشمنان و حل مشکلات کشور  باید به جریان انقلاب بازگشت، باید انقلابی عمل کرد ومردم و حل مشکلات آنها و خدمت بی‌منت به مردم را سرلوحه کارها قرار داد.

 

*مشکل اقتصادی مهمترین مشکل و مسئله اساسی کشور است

وی ادامه داد: دولت به دلیل چشم دوختن به خارج و امید بستن به بیگانگان و غفلت از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی و ضعف و ناکارآمدی مفرط، از حل مشکلات اقتصادی عاجز مانده است، امروز کشور درگیر رکود و بیکاری بی‌سابقه‌ای است و برای سومین سال متوالی مقام معظم رهبری با نگرانی از وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم، تحقق اقتصاد مقاومتی را با تاکید بر تولید داخلی و اشتغال جوانان، به عنوان شعار سال معین کرده‌اند.

ذوالقدر بیان کرد: ریشه بسیاری از آسیب‌ها و معضلات اجتماعی، مشکلات اقتصادی است. فقر، بیکاری، گرانی یا منشاء   بسیاری آسیب‌های اجتماعی یا تشدیدکننده آنها هستند.

وی افزود: حل مشکلات اقتصادی و به تبع آن مشکلات اجتماعی و حتی فرهنگی موجود، نیازمند یک مدیریت انقلابی، مردمی و کارآمد در راس قوه مجریه است که متاسفانه از آن محرومیم.

ذوالقدر عنوان کرد: هدف اصلی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی  ایجاد وحدت و انسجام در نیروهای انقلاب و جهت‌دهی توان حاصل از انسجام نیروهای انقلاب برای حل مشکلات کشور و انتخابات هدف ثانویه جبهه مردمی است.

وی اظهار کرد: جبهه مردمی تلاش می‌کند نه یک فرد که یک دولت انقلابی و توانمند را به مردم معرفی کند و با حمایت از آن دولت، مشکلات کشور را حل کند و سایه شوم فقر و فساد و تبعیض را از این کشور دور کند.

ذوالقدر گفت: شرط لازم برای موفقیت در تشکیل دولت انقلابی وحدت و همگرایی کاندیداهای جبهه است که بحمدالله بسیاری از آنها فرایند و سازوکار جبهه را برای ورود به انتخابات و انجام یک رقابت سالم وسازنده پذیرفته‌اند و بر پایبندی به آن، شفاها و بعضا کتبا تصریح کرده‌اند.

رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: مجمع ملی جبهه که متشکل از قریب 3 هزار نفر از نمایندگان نیروهای انقلاب از سراسر کشور هستند، در دومین نشست خود در نیمه فروردین، پنج تن از کسانی را که واجد شرایط ریاست جمهوری هستند از میان ده نفر کاندیدای موجود انتخاب می‌کنند و به شورای مرکزی جبهه که توسط خود آنان انتخاب شده‌اند وکالت می‌دهند که کاندیدای نهایی جبهه را با در نظر گرفتن خواست مردم و میزان محبوبیت اجتماعی و قدرت رای آوری آنان تعیین و معرفی کنند.