تصاویر/ نان کمشچه؛ دسترنج زنان نان آور پرتلاش

در شمال اصفهان شهری کوچک قرار دارد که شبانه روز عطر خوش نان همه فضای آن را پر می‌کند و بیشتر نانوا‌ها در نانوایی‌های کمشچه بانوان این شهر هستند. از ۲۰ نوع نان سنتی تولیدی در شهر کمشچه در شهرستان برخوار، ۱۳ نمونه آن در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ملی به ثبت رسیده است. چرخ زندگی مردمان شهر کمشچه از نوجوانان گرفته تا بزرگسالان با نانوایی و پخش نان می‌چرخد بانوان این شهر در پخت نان مهارت بسیار زیادی دارند. تمایل بالای زنان اهل کمشچه به کار در نانوایی‌های این شهر سبب شده است که اکنون، مدیریت واحد‌های صنفی را نیز خود به دست بگیرند و به این ترتیب، برای دیگر خانم‌های این شهر فرصت‌های شغلی بیشتری ایجاد کنند. نان کمشچه به دلیل استفاده از گندم بومی در تهیه آرد و نیز استفاده از خاک مخصوص این منطقه در ساخت تنور‌ها، طعمی متفاوت دارد که به کل شهر‌های اصفهان و استان‌های همسایه اصفهان صادر میشود. نان‌های کمشچه به سه دسته سنتی، صنعتی و رژیمی تقسیم می‌شوند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
اشتراک گذاری خبر:
ارسال نظرات
انتشار یافته:۰ | در انتظار بررسی:۰