۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۰

مراقب زولبیا و بامیه های تیره رنگ باشید

کارشناس مسئول بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت : تیره بودن رنگ زولبیا و بامیه در اثر سرخ شدن آن در روغن سوخته می باشد و این روغن سوخته حاوی مواد سرطان زا می باشد که در زمان سرخ شدن زولبیا و بامیه در آن، این مواد وارد زولبیا و بامیه می شود.
کد خبر : ۱۲۴۰۰۲
صراط: بهمن خدادادیان  رنگ روشن و نداشتن لکه های قهوه ای رنگ در زولبیا و بامیه را نشانه سلامت آن دانست و عنوان کرد : در خصوص بامیه های قهوه ای رنگ نیز رنگ آنها باید قهوه ای روشن باشد.
وی افزود  : مردم باید علاوه بر رنگ زولبیا و بامیه، شرایط بهداشتی قنادی، شرایط نگهداری زولبیا و بامیه در یخچال و نیز بهداشت فروشنده و عوامل قنادی را نیز مد نظر قرار دهند.
 خدادادیان هشدار داد مردم به هیچ وجه زولبیا و بامیه خود را از دستفروشان و مکانهای موقت عرضه این محصولات غذایی خریداری نکنند و این مواد را از قنادی های معتبر تهیه کنند.
وی گفت: ماندگاری بیش از حد این محصول در یخچال از کیفیت آن می کاهد و بهتر است مردم زولبیا و بامیه را برای مصرف دو یا سه روز خود تهیه کنند.
برچسب ها: زولبیا بامیه صراط