صراط: جعفر ربیحاوی امروز در آبادان اظهار کرد: در
سه ماهه دوم سال 92 بیش 3 هزار پایش در روزهای تعطیل و ساعتهای غیراداری
صورت گرفته که بیش از 140 واحد متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و 28
واحد نیز پلمب شده است.
وی در همین خصوص اضافه کرد: در پایشهای صورت گرفته 147 نمونه نان از واحدهای نانپز به منظور کنترل عدم استفاده از جوششیرین گرفته شد که بعد از این پایش 18 نانوایی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان از تعداد کل پایشهای صورت گرفته توسط این گروه در سه ماهه دوم سال 92 خبر داد و خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی 9 هزار و 800 واحد صنفی شامل مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی در شهرستانهای تابعه دانشکده علوم پزشکی آبادان توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد پایش قرار گرفتند.
وی در پایان عنوان کرد: همکاری و توجه بیشتر شهروندان به تاریخ تولید، انقضا و نیز مشخصات مواد بهداشتی خریداری شده، الزامی است.