۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۹

روایت رسایی از فحش سیاسی اصلاح‌طلبان به روحانی

حمید رسایی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی از نگاه خود با تبیین نظرات اصلاح طلبان درباره رییس جمهور و پیش بینی خالی کردن زیر پای رییس جمهوری پیش از دور بعدی انتخابات ریاست چمهوری، گفت که شاهد «فحش سیاسی» آنان به روحانی بوده است.
کد خبر : ۱۴۶۸۰۹
صراط: رسایی تاکید کرد: بنده اردیبهشت ماه سال جاری در مجلس شاهد بودم که برخی نمایندگان اصلاح طلب مجلس به آقای روحانی حتی فحش سیاسی می‌دادند که چرا آقای روحانی حضور یافته و او نمی‌تواند اعتماد مردم را جلب کند، کاندیدای ما عارف است و نباید در کاندیدای اصلاح طلبان تعدد ایجاد شود؛ اما وقتی زمان پیش رفت و دیدند که آقای عارف رأی آوری و اعتماد لازم را نمی‌تواند در جامعه ایجاد کند، موجب کنار رفتن او شدند و حتی شاهدیم که آقای عارف از آقای روحانی صراحتاً هم حمایت نکرد.

رسایی با اشاره به اظهارات اخیر محمدرضا خاتمی مبنی بر اینکه روحانی گزینه اصلاح طلبان در انتخابات بوده است، اظهار داشت: متأسفانه نحوه برخورد اصلاح طلبان با مردم در طول دوره‌ای که مردم به آنان اعتماد کردند و قدرت اجرایی کشور و حتی قدرت قانونگذاری را به آنان سپردند، حکایت از آن داشت که این افراد خودشان را مالک مردم می‌دانند.

وی افزود: این رفتار اصلاح طلبان کار را به آنجا رساند که کم کم مردم دیدند بر خلاف مبانی و جهت گیری آنان که گرایش به دفاع از انقلاب، قانون اساسی، حمایت از ولایت فقیه، مبارزه با استکبار جهانی داشتند، اصلا ح طلبان در طول آن دوره زمانی که در رأس قدرت اجرایی و قانون گذاری بودند، بر خلاف این مسیر حرکت کردند و به دنبال به فراموشی سپردن جنایات آمریکا علیه ملت ایران بودند، در درون دستگاه قانونگذاری مبارزه با قانون اساسی را شروع کرده بودند و رفتار‌هایشان حکایت از نفی حاکمیت ولایت فقیه می‌کرد.

رسایی تصریح کرد: همه این موارد را هم به اسم مردم انجام می‌دادند، همین موضوع موجب شد که مردم از آن‌ها روی برگردانند؛ علیرغم اینکه مردم از آنان روی گردان شدند اما این افراد هنوز خودشان را مالک مردم می‌دانند؛ همین جمله محمدرضا خاتمی که می‌گوید «ما از حقمان در سال ۸۸ گذشتیم»، حکایت از آن می‌کند که او خودش را نماینده حقوق مردم می‌داند.

وی ادامه داد: بنده سؤال می‌کنم اگر واقعاً در انتخابات ۸۸ تقلب شده به چه حقی از حق مردم می‌گذرید؟ شما باید همچنان مطالبه گر حق این مردم باشید، اگر هم تقلب نشده که نشده است.

نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: همانطور که اقرار و اعتراف‌های مکرر و متعدد این افراد در طول این سال‌ها وجود دارد، از جمله زمانی که دوربین‌ها بدون اطلاع آنان داشتند صحبت‌های این افراد را درون زندان ضبط می‌کردند و آقای تاج‌زاده خودش عنوان می‌کند که من انتخابات برگزار کردم، اگر خیلی تخلف شده باشد، یک میلیون رأی است نه ۱۱ میلیون رأی.

وی با بیان اینکه همه این موارد نشان می‌دهد که تقلبی در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ انجام نشده است، تصریح کرد: بنابراین اگر تقلب نشده این افراد به چه دلیل از طرف مردم سخن می‌گویند؟ آقای محمدرضا خاتمی و دوستانش درست می‌گویند که از حقشان گذشتند، اما حق این افراد محاکمه بود، حق آن‌ها جبران خسارت‌های مالی و معنوی بود که به مردم و نظام اسلامی وارد شد، این افراد می‌گویند ما از این حق گذشتیم علت آن هم این است که نظام اسلامی با این افراد با رأفت برخورد کرده است.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس بر همین اساس متذکر شد: اگر دستگاه قضایی این رأفت را انجام نمی‌داد و امثال محمدرضا خاتمی‌ها محاکمه می‌شدند، امروز این افراد به این نوع مطالبه گر از نظام تبدیل نمی‌شدند و در جایگاه طلبکار قرار نمی‌گرفتند و امروز روزنامه‌ای جرأت نمی‌کرد اینگونه نظام اسلامی و حقوق مردم را نادیده بگیرد و با افرادی که تا پای هم صدایی با منافقین، اسرائیل، آمریکا و دیگر دشمنان این ملت پیش رفتند، مصاحبه کند و تی‌تر و عکس یک خود بگذارد.

وی تصریح کرد: البته فکر می‌کنم مردم از این حق نگذشتند، مردم هنوز منتظر محاکمه افرادی هستند که در سال ۸۸ به آن‌ها دروغ گفتند، نشانه اینکه مردم از این حق خود نگذشتند این است که ملت علیرغم آنکه ۴ سال این افراد در مورد تقلب و دستکاری در آرا در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ تأکید می‌کردند، اما در انتخابات سال ۹۲ پای صندوق‌های رأی آمدند.

رسایی اضافه کرد: دقیقاً وقتی اصلاح طلبان دیدند که کاندیدای اصلی و مورد حمایت آن‌ها رأی نمی‌آورد و مردم به آن‌ها اعتماد نمی‌کنند با تهدید آقای عارف و مکاتبه خاتمی با او موجب شدند که آقای عارف کنار بکشد تا اینگونه القاء کنند که ما در انتخابات شکست نخوردیم وگرنه اگر آقای عارف می‌ماند، این شکست باعث دفن این جریان می‌شد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: بنده اردیبهشت ماه سال جاری در مجلس شاهد بودم که برخی نمایندگان اصلاح طلب مجلس به آقای روحانی حتی فحش سیاسی می‌دادند که چرا آقای روحانی حضور یافته و او نمی‌تواند اعتماد مردم را جلب کند، کاندیدای ما عارف است و نباید در کاندیدای اصلاح طلبان تعدد ایجاد شود؛ اما وقتی زمان پیش رفت و دیدند که آقای عارف رأی آوری و اعتماد لازم را نمی‌تواند در جامعه ایجاد کند، موجب کنار رفتن او شدند و حتی شاهدیم که آقای عارف از آقای روحانی صراحتاً هم حمایت نکرد.

وی تأکید کرد: آقای روحانی هم خودش را متعلق به جریان اصلاح طلب نمی‌داند، آقای روحانی وقتی دید از نفی تندروهای جریان اصلاح طلب، سخن می‌گوید در حقیقت به دهان افرادی مانند محمدرضا خاتمی می‌زند، چون آقای روحانی خودش از جمله افرادی است که شاهد بوده در دوره‌ای که امثال محمدرضا خاتمی در مجلس ششم بودند، انواع و اقسام اهانت‌ها و اتهامات را متوجه او و امثال او می‌کردند.

رسایی در پایان با بیان اینکه سخنرانی‌های آقای روحانی در آن آیام از جمله در ۲۳ تیر ۷۸ حکایت از این می‌کند که آقای روحانی شناخت کافی از این افراطیون دارد، گفت: با همه این تفاسیر، امیدواریم آقای روحانی در ادامه مسیر خود بداند که جریان اصلاح طلب خیر او را نمی‌خواهد و به موقع زیر پای او را خالی می‌کند، زمان آن هم از حدود یک سال مانده به انتخابات ریاست جمهوری بعد یعنی سال ۹۶ است که این افراد گزینه خاص خودشان را خواهند آورد و با انکار وابستگی به این دولت، محاسن این دولت را به نام آن خودشان و معایب آن را متوجه جریان خاص آقای روحانی معرفی می‌کنند.
منبع: فارس