۰۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۸
صادق زیبا کلام:

رضایی‌می‌خواهدقطعنامه‌را پای‌هاشمی‌‌بگذارد

کد خبر : ۱۷۴۸۱
"آقای محسن رضایی یک نیروی سیاسی است اما وزن زیادی ندارد. طرفدارانش معطوف به یک سری فرماندهان سپاه در سطح کشور است که خیلی هاشان بازنشسته شده اند و بعضا به کارهای بازرگانی و اقتصادی روی آورده اند."

به گزارش جهان صادق زیباکلام با بیان مطلب فوق در مصاحبه به دی نا گفت:من به طیف محسن رضایی لقب «از این ور مانده و از آن ور رانده» می دهم. او قطعا میان روشنفکران و اصلاح طلبان جایی ندارد و در میان اصولگرایان نیز جایگاه مهمی ندارد و این اصطلاح از این طرف مانده و از آن طرف رانده برایش بهترین اصطلاح است. اما در مورد نسبتش با اقای هاشمی رفسنجانی باید بگویم که در این ۲۲ سالی که از جنگ گذشته و بخصوص آن شکلی که جنگ تمام شد و مرحوم امام(ره) گفتند من جام زهر را نوشیدم و آبرویی اگر داشتم با خدا معامله کردم، آقای رضایی این ناکامی را سعی کرده اند پای آقای هاشمی رفسنجانی بگذارند که ایشان باعث شد جنگ آنگونه تمام شود و ما قطعنامه ۵۹۸ را اجبارا پذیریم.

البته واقعیت مطلب این است که مهم ترین و بزرگترین خدمتی که آقای هاشمی به ایران در طول بیش از نیم قرن حیات سیاسی اش کرد، قطعا پایان دادن به جنگ با عراق بود. ایشان در شرایطی به جنگ به گونه ای آبرومندانه توانست خاتمه دهد که برخی از مسئولین نظامی هنوز به دنبال آرمانها و رویاهایی مثل فتح بصره و بغداد بودند در صورتیکه توان مملکت از بین رفته بود و صنایع کشور عملا نابود شده بود و عراقی ها در مراحل آخر جنگ به لحاظ نظامی آنقدر قدرتمند شده بودند که ای بسا می توانستند اهواز و آبادان را بگیرند یا دست کم آنرا با خاک یکسان کنند.

از خرداد ۶۱ به بعد و پس از فتح خرمشهر بنیه و توان ما تحلیل رفته بود و بنیه و توان نظامی عراقی ها در عوض افزایش یافته بود، به نظر من دلیل آن جملات امام بهنگام پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بلند پروازی های غیر واقع بینانه همان فرماندهان نظامی بود که خواسته هایشان در عالم واقع دست نیافتنی می نمود. آقای هاشمی در این ۲۲سال هیچ وقت به کنایه ها و انتقادات اقای محسن رضایی و دیگر فرماندهان نظامی جوابی ندادند. اما بهر حال داستان جنگ بالاخره گفته خواهد شد.

در عین حال وقتی شما خاطرات آقای هاشمی را می خوانید، می بینید که چقدر بنیه کشور تحلیل رفته بوده و نه تنها ما توان نظامی را از دست داده بودیم بلکه توان اقتصادی هم نداشتیم. بنابراین فکر نمی کنم بشود آقای محسن رضایی خیلی در اردوگاه آقای هاشمی قرار داد. قطعا اقای هاشمی کنایه ها را می بینند و می شنوند و ترجیح می دهد چیزی نگوید.
برچسب ها: زیباکلام رضایی
نظرات بینندگان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۰۵ اسفند ۱۳۸۹
۰
۰
در مورد اقای رضایی اصطلاح درستی بود . هیچکس حسابش نمی کنه
حقگو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۹ - ۰۶ اسفند ۱۳۸۹
۱
۰
دوکلمه ازمادرعروس بشنو/جناب زیباکلام یااسمتوعوض کن یاراست وحسینی بگوعلت قبول قطعنامه توسط امام چی بودیعنی میخوای مردم باورکنن ارتش عراق بعدهشت سال جنگ ازروزاول قویترشده بودچطورمردم اوائل جنگ باکمبودامکانات جلوارتش تابن دندان مسلح عراق تاب آوردن؟چطور امامی که تواین همه مدت یه بارهم اشاره به قبول قطعنامه نکرده بودچگونه ناگهان جام زهررونوشید؟چه کسی این جام زهروبه امام نوشاند؟مردم که همه پای کاربودن پس علت نه قدرت عراق بودنه کم کاری مردم بلکه"تنهادلیل"ضعف مدیریت جنگ توسط این شخص ونخست وزیروقت باعث شدمردم علیرغم همت زیادبه نقطه مطلوب نرسند
مهران آزادپی
|
United States of America
|
۱۶:۰۶ - ۰۶ اسفند ۱۳۸۹
۰
۰
1389/07/03

گزارشي از نشست جشنواره «ياد ياران»؛

به گزارش نويد شاهد به نقل از فارس، سردار احمد بيگدلي در نشست جشنواره «ياد ياران» در دهكده مقاومت اظهار داشت: اگر سياسيون اجازه مي دادند ما نظاميان بعد از فتح خرمشهر تا شهر بصره نيز پيشروي مي كرديم زيرا زمينه براي تصرف اين شهر مهم عراق توسط رزمندگان اسلام بسيار مهيا بود.

وي گفت: رزمندگان اسلام پس از فتح خرمشهر در خرداد 61 بسيار باانگيزه بودند و سياسيون با برخي تحليل ها باعث سرد شدن تنور جنگ شدند و به حق، فتح خرمشهر باعث تثبيت و زمينه انعقاد قطعنامه 598 بين ايران و عراق شد.

سردار بيگدلي اظهار داشت: در زماني كه رزمندگان اسلام از فتح خرمشهر خوشحال و خرسند بودند، دشمن بعث با صدها بولدوزر و امكانات ديگر مكان هاي خود را در پشت خرمشهر تثبيت و محكم مي كرد، به طوري كه پس از حمله به مواضع بعثي ها رزمندگان اسلام با موانع بسيار مستحكم و غيرقابل نفوذ از حمله سنگرهاي هلالي، نوني، سيم خاردارهاي انبوه و دژ هاي بتوني بزرگ با آتشبار سنگين صداميان مواجه شده بودند.