۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۹

تصاویر/محل پخت غذاي عمره‌گزاران ايراني

آشپزخانه ابوالجدائل يكي از آشپزخانه‌هاي فعال ايراني در مكه مكرمه است كه روزانه بيش از ۲۶ هزار پرس غذا در اين مركز طبخ و در ميان زائران ايراني توزيع مي‌شود. اين آشپزخانه داراي ۱۱ سردخانه، ۲ سالن پخت خورش و سوپ، ۲ سالن آماده‌سازي، يك سالن بزرگ طبخ برنج، يك سالن آماده‌سازي سبزيجات، يك سالن پخت كباب، ۳ سالن توزيع جهت استقرار هيتر‌ها، يك سالن شست‌وشوي ظروف، يك انبار بزرگ مواد خشك، سالن غذاخوري، نمازخانه و ساختمان اداري مي‌باشد.
کد خبر : ۱۷۸۴۸۰