۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۳

اتفاقی‌غم‌انگیزتر از رهاکردن‌بیماردربیابان

کد خبر : ۲۰۰۸۴

عصرایران نوشت:

وکیل المله کیست؟ کسی که به صورت پیش فرض ، حق را به موکلانش یعنی ملت می دهد و در مجلس رها کردن بیمارقانونگذاری ، در تعامل با دولت از حقوق مردم دفاع می کند.

اما اگر در ماجرایی که سخن از تضییع حقوق شهروندان در میان است ، اتهامی متوجه یک نهاد دست چندم دولتی شود و این نماینده مجلس ، در قامت وکیل مدافع تمام قد طرف دولتی ظاهر شود ، به او چه می توان گفت؟

به اظهارات رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی که خبرگزاری فارس آن را منتشر کرده است دقت کنید ؛ تاریخ این سخنان 4 اردیبشت 1390 است:
 
« رئيس كميسيون بهداشت مجلس گفت: هنوز درباره خبررهاسازي 2 بيمار از يك بيمارستان در كنار اتوبان اطلاع دقيق نداريم. بعيد است واقعيت داشته باشد و بيشتر به نظر مي‌‌رسد يك جوسازي سازي سياسي عليه وزارت بهداشت در جريان است.

حسين علي شهرياري افزود: هنوز هيچ اطلاع دقيقي درباره اخباري كه از رهاسازي2 بيمار از يك بيمارستان در كنار اتوبان خبر داده‌اند نداريم و بعيد مي‌دانم صحت داشته باشد زيرا عقلايي به نظر نمي‌رسد كه يك بيمارستان 2 بيمار را با لباس بيمارستان در كنار اتوبان رها كنند.

وي ادامه داد: وزارت بهداشت حتي اگر مي‌خواست اين بيماران رها كند مي‌توانست آنها را در خانه‌شان رها كند يا به بهزيستي تحويل دهد و در هر صورت دليلي ندارد كه بيماران را در كشتزار و كنار اتوبان رها كنند بنابراين صحت اين اخبار هنوز قابل تأييد نيست و مجلس اين موضوع را پيگيري مي‌كند.

رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس اضافه كرد: گرفتن عكس از 2 بيمار با لباس بيمارستان هم دليل قانع كننده‌اي نيست زيرا تهيه چنين عكس‌هايي كار ساده‌اي است و هر كسي مي‌تواند اين كار را انجام دهد.

شهرياري گفت: به نظر مي‌رسد انتشار اين اخبار با اين حجم گسترده در رسانه‌هاي ارتباط جمعي بيش از آنكه انعكاس واقعيت باشد نشانه اهداف سياسي عده‌اي است كه درصدد فضاسازي عليه دولت و به خصوص وزارت بهداشت هستند.

وي ادامه داد: متأسفانه مدتي است عده‌اي با اهداف سياسي از طريق رسانه‌ها به دنبال خدشه به حوزه سلامت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي هستند و انتشار چنين اخباري يكي از روش‌هاي آنها براي ضربه زدن است.

وي گفت: البته هنوز نمي‌توانم به صراحت وقوع چنين خبري را تكذيب كنم و همان طور كه وزير بهداشت دستور پيگيري داده است ما هم در مجلس اين موضوع را پيگيري مي‌كنيم و اگر مشخص شود كه صحت دارد قانون نحوه برخورد با خاطيان را مشخص كرده است و هيچ خلاء قانوني در اين زمينه نداريم، قوه قضاييه هم مي تواند اين موضوع را پيگيري كند و با خاطيان برخورد كند. »

اما 24 ساعت بعد از این سخنان ، بر اثر افشاگری های رسانه ای و پیگیری های انصافاً قابل تقدیر دادستانی تهران ، هم بیمارستان امام خمینی(ره) به وقوع این اتفاق غم انگیز اعتراف کرد و هم دادستانی از دستگیری چند نفر از متهمان ماجرا خبر داد ؛ ماجرایی که رئیس کمیسیون بهداشت مجلس ، روز قبل سعی در توجیهش داشت!

دوباره مرور کنید ؛ کسی که در مجلس ، ریاست کمیسیون بهداشت را بر عهده دارد و باید بیش از هر نماینده دیگری در این باره آشفته خاطر می شد ، ببینید که با چه ادبیاتی سعی در تطهیر مسوولان این بیمارستان دولتی داشت؟

سیاسی کردن موضوع و مظلوم نمایی وزارت بهداشت: بعيد است واقعيت داشته باشد و بيشتر به نظر مي‌‌رسد يك جوسازي سازي سياسي عليه وزارت بهداشت در جريان است.

توجیهات عجیب برای این که ثابت کند چنین امری نمی تواند رخ داده باشد: وزارت بهداشت حتي اگر مي‌خواست اين بيماران رها كند مي‌توانست آنها را در خانه‌شان رها كند يا به بهزيستي تحويل دهد و در هر صورت دليلي ندارد كه بيماران را در كشتزار و كنار اتوبان رها كنند.

تقلبی جلوه دادن عکس ها: گرفتن عكس از 2 بيمار با لباس بيمارستان هم دليل قانع كننده‌اي نيست زيرا تهيه چنين عكس‌هايي كار ساده‌اي است و هر كسي مي‌تواند اين كار را انجام دهد.

متهم کردن رسانه ها و "عده ای" که معلوم نیست کیستند: انتشار اين اخبار با اين حجم گسترده در "رسانه‌هاي ارتباط جمعي" بيش از آنكه انعكاس واقعيت باشد نشانه اهداف سياسي "عده‌اي" است كه درصدد فضاسازي عليه دولت و به خصوص وزارت بهداشت هستند... انتشار چنين اخباري يكي از روش‌هاي آنها براي ضربه زدن است.

باور کنید این اظهارات ، آن هم از سوی نماینده مردم در مجلس و کسی که عهده دار پیگیری حقوق مردم در حوزه بهداشت و درمان است ، از اصل اتفاق ، یعنی رها کردن بیماران در کشتزارهای اطراف تهران غم انگیز تر است ، چه آن که اگر در ماجرای بیمارستان ، فقط دو بیمار رها شده اند ، این سخنان پشت آدم را می لرزاند که آیا با وجود چنین نمایندگانی ، کل ملت رها شده اند؟

روز قبل از این سخنان ، روابط عمومی بیمارستان ، سعی در انکار ماجرا داشت و آن را تکذیب کرد. هر چند آن تکذیبیه دروغین نیز ملال آور بود ، ولی به هر حال متهمی داشت در دفاع از خود تقلا می کرد ولی شنیدن سخنانی "غلیظ تر از دفاعیات بیمارستان"، از زبان نماینده مردم  و از جمله از زبان وکیل همان دو بیمار ، چیزی جز تأسفی عمیق و معنی دار در انسان بر نمی انگیزد.

ای کاش این سخنان را نه نماینده مجلس که مثلاً روابط عمومی وزارت بهداشت یا معاون حقوقی وزیر می گفت تا آدمی این قدر نسوزد و آه از نهادش بلند نشود!

آقایان و خانم های بهارستان نشین! یک یادآوری ساده بد نیست: شما وکیلان ملت هستید، یادتان نرود!

نظرات بینندگان
کامران
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۳۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۰
۰
۰
اقایان وخانم های دور ور میدون بهارستان
شماعزیزان نماینده مردم بعد از انقلاب هستید..
نه قبل از انقلاب ..اگر بیماری فراموشی گریبان شما را گرفته.. سری به بیمارستان امام خمینی(ره) بزنید
خبر فوری

رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت/ پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم