۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۴
نماینده ولی فقیه در سپاه تشریح کرد

چرا رهبری فرمودند "قدرت تهاجمی" را افزایش دهید؟

دشمن تاکنون در مقابل نظام اسلامی راهبردهایی نظیر تهاجم فرهنگی، جنگ نیابتی و تحریم را به کار گرفته است و امروز هم استراتژی تعامل را در پیش گرفته است. اینها همه راهبردها و استراتژی های دشمن برای برندازی نظام جمهوری اسلامی است.
کد خبر : ۳۲۰۷۷۸
صراط: نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه افزایش قدرت تهاجمی جمهوری اسلامی ایران جنبه بازدارندگی دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران در صدد حمله به دشمنان و جنگ طلب نیست، بلکه می خواهیم به نوعی توان دفاعی و تهاجمی خود را افزایش دهیم که دشمن خیال تعدی را هم در سر نپروراند.

حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی در گفت و گو با «تابناک» درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعت دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره لزوم افزایش توان تهاجمی جمهوری اسلامی علاوه بر توان دفاعی، یادآور شد: آنچه بنده از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این باره برداشت می کنم این است که افزایش قدرت تهاجمی هم یک نوع استراتژی روشن در راستای مبانی نظام و دکترین نظامی ماست که جنبه بازدارنده دارد.

به دنبال افزایش قدرت تهاجمی بازدارنده هستیم

وی افزود: اگر امروز قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران یک نوع توان بازدارندگی دارد، قدرت تهاجمی ما هم بعد از این باید این بازدارندگی را در مقابل دشمن ایجاد کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه ایران در صدد حمله به دشمن و یا جنگ طلبی نیست، اظهار کرد: افزایش توان تهاجمی ما در مقابل دشمن برای این است که نگران حربه های دشمن و اقدامات آن ها هستیم، برای همین بر قدرت تدافعی و تهاجمی خود می افزاییم.

4 راهبرد دشمن برای براندازی

وی گفت: دشمن تاکنون در مقابل نظام اسلامی راهبردهایی نظیر تهاجم فرهنگی، جنگ نیابتی و تحریم را به کار گرفته است و امروز هم استراتژی تعامل را در پیش گرفته است. اینها همه راهبردها و استراتژی های دشمن برای برندازی نظام جمهوری اسلامی است.

به گفته حجت الاسلام والمسلمین سعیدی، دشمن تاکنون برای مقابله با جمهوری اسلامی و رسیدن به هدف نهایی خود که همان موضوع براندازی است شیوه ها و راهبردهای متفاوتی را دنبال کرده است. به همین دلیل رهبر معظم انقلاب بر حفظ آمادگی ددفاعی و افزایش توان تهاجمی در برابر دشمن تاکید کرده اند.

دشمن باید بترسد و خیال تعدی به سرش نزند

وی ادامه داد: قرآن هم در سوره انفال آیه 60 می فرماید "(وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة) هر نیرویی در قدرت دارید، برای مقابله با آنها [= دشمنان‌]، آماده سازید!" این آیه بر این موضوع تاکید دارد که هرچه در توان دارید فراهم کنید تا دشمن از شما بترسد و در ذهن خود خیال تعدی به شما را نداشته باشد.

تحول اساسی در نیروهای مسلح صورت نمی گیرد

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه فکر می کنم طرح موضوع " افزایش توان تهاجمی در مقابل دشمن" افق و ظرفیت جدیدی است که مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده اند، تصریح کرد: البته فکر نمی کنم که معنای این موضوع بدین مضمون باشد که تحول اساسی در نیروهای مسلح به وجود بیاید؛ چون در گذشته هم نیروهای مسلح و وزارت دفاع هم در عرصه افزایش توان دفاعی و هم در زمینه افزایش قدرت تهاجمی در مقابل دشمن کار کرده اند.

وی در عین حال تاکید کرد: معنای این نکته ای که اخیرا رهبری معظم انقلاب بدان اشاره کردند به نظر می رسد افزایش بازدارندگی چه به لحاظ دفاعی و چه به لحاظ تهاجمی باشد.

افزایش "توان تهاجمی" یعنی (وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة)

حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در پاسخ به این سئوال که به نظر می رسد فرمایش اخیر رهبری تفسیر و تعبیر آیه شریفه "(وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة) و لزوم توجه بیش از پیش نیروهای مسلح به این آیه است، گفت: بنده هم به نظرم می رسد فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری تفسیر و تعبیر همین آیه شریفه است.

وی اضافه کرد: در مبانی دینی ما که نمونه اش همین آیه شریفه سوره انفال می تواند باشد، تاکید شده است که وقتی در برابر دشمنی دشمنان قرار دارید آن هم دشمنانی که از هیچ اصول انسانی و اخلاقی در مقابل شما فروگذار نیستند و از تمام توان شن در جهت مقابله با شما بهره می گیرند، شما نیز باید آماده مقابله باشید.

چرا باید در مقابل دشمن آماده باشیم؟

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عین حال تاکید کرد: این آمادگی مقابله با دشمن چه از لحاظ دفاعی و چه از لحاظ تهاجمی باید به گونه ای باشد که قدرت های زورگو حتی در مخیله خود این رویکرد و راهبرد را دنبال نکنند که در مقابل شما دست به اقدامی بزنند.

وی در پایان ابرازامیدواری کرد: ایده مقام معظم رهبری را چه نیروهای مسلح و چه دست اندرکاران دیگر بخش های نظام دریابند تا شاهد پیشبرد بیش از پیش اهداف انقلاب و نظام اسلامی باشیم.

ایجاد مصونیّت از طریق افزایش روزبه‌روز توانمندی‌ها

مقام معظم رهبری 25 خرداد ماه سال جاری نیر در دیدار مسئولان نظام "ایجاد مصونیّت برای کشور از طریق افزایش روزبه‌روز توانمندی‌ها" را اینگونه تشریح کرده اند: "کشور باید مصونیّت پیدا کند؛ مسئولین کشور باید کشور را مصونیّت بدهند. همه‌ی این کارهایی که در زمینه‌ی اقتصاد و مانند اینها دولت انجام داده یا بنا است انجام بدهد، احتیاج دارد به اینکه کشور مصونیّت داشته باشد؛ چه‌کار کنیم این مصونیّت به وجود بیاید، یا اگر هست افزایش پیدا کند؟ باید این توانمندی‌هایی را که اشاره کردم، افزایش بدهیم؛ این توانمندی‌ها باید روزبه‌روز افزایش پیدا کند. این همانی است که در قرآن کریم [آمده‌]: وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَ مِن رِباطِ الخَیل.(۱) قوّه، شامل همه‌ی اینها است؛ قوّه فقط تفنگ و سلاح و مانند اینها نیست؛ قوّه اعم است از قوّه‌ی مادّی و معنوی، از قوّه‌ی اقتصادی و نظامی، از قوّه‌ی علمی و اخلاقی. اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة؛ هرچه میتوانید قوّه را زیاد کنید. خب این کاری است که بایستی انجام بدهیم؛ البتّه آن هم به عهده‌ی خود ماها است؛ یعنی کسی که باید این کار را انجام بدهد، ما مسئولین هستیم؛ مردم به تَبَع ما وارد میدان میشوند و کار میکنند. پس توانمندی‌ها را باید افزایش بدهیم."