۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۸

نوشیدنی برای جلوگیری از سکته مغزی

با مصرف کمی سرکه سیب در طول روز به راحتی می‌‌توان ابتلا به سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش داد.
کد خبر : ۳۲۶۲۵۹
صراط: با مصرف کمی سرکه سیب در طول روز به راحتی می‌‌توان ابتلا به سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش داد.

به گزارش فارس، با وجود تحقیقات گسترده در زمینه مصرف سرکه سیب و فواید آن، مطالعات جدید خاصیت‌های ناشناخته این خوراکی را کشف کرد.

دکتر جیمز براون، از دانشگاه استون در بیرمنگام می‌گوید: خوردن 30ml سرکه سیب می‌تواند کلسترول را 13 درصد کاهش دهد.

سرکه سیب به طور چشمگیری قادر به کاهش کلسترول و خطر ابتلا به سکته مغزی و یا حمله قلبی است. از این ماده خوراکی می‌توان در جهت از بین بردن آکنه، تسکین درد آرتریت و کاهش وزن در دراز مدت نیز استفاده کرد.

طبق نظر دانشمندان  30ml سرکه سیب باید در 200ml آب رقیق شود و برای تأثیر آن روی کاهش کلسترول هر روز و به طور مرتب مصرف شود.

با توجه به این‌که مردم انگلیس دارای بالاترین سطح کلسترول در جهان هستند، هر چیزی که به پایین آوردن آن کمک کند ارزشمند محسوب می‌شود.