۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۵

واکنش دبیرکل جدید سازمان ملل به عملیات قدس

دبیرکل جدید سازمان ملل در راستای خودشیرینی برای صهیونیست‌ها، عملیات شهادت طلبانه روز یکشنبه در قدس اشغالی را که منجر به هلاکت چهار نظامی صهیونیستی و زخمی شدن ۱۸ تن دیگر شد، محکوم و تاکید کرد که نباید تلاش‌ها برای از سر گیری مذاکرات سازش متوقف شود.
کد خبر : ۳۴۳۰۰۳
صراط: دبیرکل جدید سازمان ملل در راستای خودشیرینی برای صهیونیست‌ها، عملیات شهادت طلبانه روز یکشنبه در قدس اشغالی را که منجر به هلاکت چهار نظامی صهیونیستی و زخمی شدن ۱۸ تن دیگر شد، محکوم و تاکید کرد که نباید تلاش‌ها برای از سر گیری مذاکرات سازش متوقف شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، "استفان دوجاریک" سخنگوی سازمان ملل تصریح کرد که آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل حمله شهادت طلبانه توسط یک فلسطینی را محکوم کرد.

وی با اشاره به اینکه «خشونت و تروریسم کمکی به دستیابی به راهی برای حل منازعه اسرائیلی ـ فلسطینی نمی‌کند» اعلام کرد که «باید تمامی مسئولان این اقدامات به دستگاه قضایی تحویل داده و محکوم و تبعید شوند.»

گوترش تاکید کرد که نباید این اقدامات منجر به عدم پایبندی به تعهدات جدید در راستای از سر گیری گفتگوها میان طرفین فلسطینی و صهیونیستی شود.

این در حالی است که یک شهادت طلب فلسطینی به نام "فادی قنبر" روز یکشنبه با کامیون خود گروهی از نظامیان صهیونیست را در محله جبل المکبر قدس اشغالی زیر گرفت که در نتیجه آن چهار تن از آنها به هلاکت رسیده و دست کم ۱۸ تن دیگر هم زخمی شدند. مجری این عملیات نیز در اثر تیراندازی یک شهرک نشین صهیونیست به شهادت رسید.

عملیات مقاومتی مذکور به فاصله چند روز قبل از برگزاری کنفرانس بین‌المللی صلح در پاریس اتفاق افتاد که قرار است در تاریخ ۱۵ ژانویه جاری و با محوریت صلح در منطقه خاورمیانه برگزار شود. ۷۰ کشور جهان در این کنفرانس شرکت خواهند کرد.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی پس از تصویب قطعنامه محکومیت شهرک سازی در شورای امنیت سازمان ملل مخالفت خود با مشارکت در این کنفرانس را اعلام کرد.

مذاکرات سازش از آوریل سال ۲۰۱۴ به خاطر تداوم شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی و عدم آزادی چهارمین گروه از اسرای فلسطینی بازداشت شده در مرحله قبل از امضای توافقنامه اسلو، به حالت تعلیق درآمده است و هر کدام از طرفین فلسطینی و صهیونیستی طرف دیگر را عامل به بن بست رسیدن مذاکرات معرفی می‌کنند.