۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۷

پزشک لوله 30 سانتی را در بدن بیمار جا گذاشت +عکس

کد خبر : ۳۷۴۱۷۹
صراط: داستان از آن‌جا آغاز می‌شود که پزشک جراح بعد از عمل فراموش می‌کند لوله 30 سانتی را از بدن بیمار خود خارج کند، لوله به مرور زمان با گوشت بیمار ممزوج شده و عملکرد کلیه را مُختل و عملا آن را تبدیل به یک کارگاه تولید سنگ می‌کند.

به گزارش فارس از شیراز، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌طور مشخص متولی ارائه مطلوب خدمات سلامت به‌صورت عادلانه و فارغ از هرگونه تبعیض از جمله قومی، فرهنگی، مذهبی، نوع بیماری و جنسیتی است.

طبق این اصل قانونی که برگرفته از اعتقادات دینی و باورهای انسانی است، منشور حقوق بیمار در کشورمان تدوین ‌شده که دریافت مطلوب خدمات سلامتِ شایسته‌ شأن و منزلت انسانی بر پایه‌ صداقت، انصاف، ادب و همراه با مهربانی و بر اساس دانش روز مبتنی بر برتری منافع بیمار در سریع‌ترین زمان ممکن و با احترام به‌وقت بیمار از بندهای این منشور است.

متأسفانه بیماران و همراهان بیمار از حقوق خود کم‌اطلاع یا بی‌اطلاع هستند و گاهاً دچار صدمات جانی و مالی نیز می‌شوند، اما به خاطر عدم آگاهی و البته بروکراسی سخت اداری از حقوق خود می‌گذرند و همین مسئله باعث گستاخی برخی از جراحان و پزشکان کشورمان می‌شود که با قصورهای متعدد زحمات جامعه پزشکی را نیز زیر سؤال می‌برند.

در همین رابطه به سراغ جوان 30 ساله‌ای رفتیم که به خاطر قصور یک پزشک شیرازی 5 سال از عمرش را با درد گذرانده است.

علی طاهری پس از 5 سال متوجه وجود یک لوله 30 سانتی در مثانه‌اش می‌شود که از عمل جراحی اول، توسط پزشک به یادگار مانده است؛ این لوله به‌مرور زمان با گوشت بدن وی ممزوج شده و عملکرد کلیه را مُختل و عملا آن را تبدیل به یک کارگاه تولید سنگ کرده است!

پزشک لوله 30 سانتی را در بدن بیمار جا گذاشت +عکس

طاهری با اشاره به اینکه از دی‌ماه سال 91 برای اطلاع از بیماری جسمی‌اش به درمانگاه شهید فقیهی شیراز مراجعه کرده است، گفت: از سیاخ‌دارنگون آمدیم شیراز و پس از نوبت‌گیری و انجام آزمایش و سونوگرافی‌های مختلف، تشخیص دکتر شن کلیه و عفونت مثانه بود.

وی ادامه داد: در یکی از بیمارستان‌های آموزشی درمانی شیراز بستری شدم و یکی از پزشکان عمل جراحی را انجام داد (نام این بیمارستان و پزشک سهل‌انگار محفوظ است) که پس از چند روز هم ترخیص شدم. همان موقع گفتند هفته بعد مجدد مراجعه کنید تا لوله را از مجاری ادراری خارج کنیم که ماهم همین کار را کردیم، اما تا همین چند روز پیش نمی‌دانستم که لوله از بدنم خارج نشده است!

طاهری که خاطرات درد کشیدن‌های چندساله خود را به زبان می‌آورد، افزود: گاهی که درد شدید داشتم به بیمارستان مراجعه می‌کردم، اما بدون اینکه آزمایش یا سونوگرافی برایم تجویز کنند، با قرص مُسکّن و آمپول دردم را تسکین موقت می‌دادند.

به گفته طاهری از یک ماه پیش حال عمومی وی آن‌قدر وخیم‌ می‌شود که دیگر توان راه رفتن نداشته و گویی فلج شده است. وی که به همراه برادرش هربار با صرف هزینه‌های تاکسی دربست از سیاخ‌دارنگون به شیراز می‌آمدند، در مراجعه اخیر خود به یکی از بیمارستان‌ها و انجام آزمایش و سونوگرافی، از زبان پزشکان سخت‌ترین جواب ممکن را می‌شنوند: وجود غده سرطانی در مثانه!

طاهری می‌گوید پس از شنیدن احتمال غده سرطانی، زانوهایش سست و از بهبودی کاملا ناامید می‌شود؛ به همین دلیل به سراغ پزشک متخصص دیگری هم می‌رود، اما او نیز به اشتباه همین تشخیص سرطان را تکرار کرده و البته خودش ادامه می‌دهد: وجود لوله 30 سانتی در مثانه آنقدر اتفاق عجیبی است که هر دکتر دیگری را هم به‌اشتباه در تشخیص مواجه می‌کرد.

این جوان 30 ساله می‌گوید: در نهایت یک پزشک عمومی باتجربه ما را معاینه کرد و گفت به نظر من این غده سرطانی نیست و احتمالا یک شیء در بدن شما جا مانده است!

بالاخره با مراجعه به بیمارستان کوثر و انجام مجدد آزمایش‌ها و عمل، این لوله 30 سانتی با 40 سنگ‌ریز از بدن این بیمار خارج شد و هم‌اکنون نیز وی از بیمارستان ترخیص و حال فعلی‌اش خوب است.

این جوان بهبودیافته می‌گوید علاوه بر سختی راه و درد کشیدن‌های چندین ساله، تاکنون 10 میلیون تومان برای درمان خود هزینه کرده است.

علی طاهری با تشکیل پرونده، قصد شکایت از پزشک خود را دارد تا با برخورد با این پزشک متخلف، از بروز مشکل برای دیگر بیماران جلوگیری کند.

قطب پزشکی بودن شیراز باعث می‌شود که افراد مختلفی از استان و خارج از کشور به بیمارستان و مراکز درمانی شیراز مراجعه کنند، ارائه خدمات درمانی مطلوب و برخورد با پزشک و کارکنان متخلف مطمئناً موجب اطمینان و رضایت هرچه بهتر بیماران و همراهان ایشان می‌شود.
برچسب ها: صراط شیراز پزشکی