۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۹
اسماعیل کوثری

به این احمدی‌نژاد دیگر رای نمی‌دهم

کد خبر : ۳۹۰۴۳

به گزارش صراط کوثری یکی از نمایندگان تاثیرگذار در مجلس شورای اسلامی محسوب می شود که نائب رییسی او در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و همچنین همچنین حضور در مقوله وحدت اصولگرایان و جبهه تازه تاسیس پایداری تائید کننده این بحث است.

نام اسماعیل کوثری برای رزمندگان دفاع مقدس و به ویژه کسانی که افتخار حضور در لشکر همیشه پیروز محمدرسول الله (ص) را داشته اند، بسیار آشنا است. شاید بتوان محمد کوثری را از حامیان اصلی احمدی نژاد دانست.

ولی این روزها و با ظهور جریان انحرافی و برخی تغییرات در رفتار رییس جمهور می توان تغییر موضع کوثری نسبت به احمدی نژاد را کاملا حس کرد، مساله ای که رگه هایی از آن را در عدم حضور وی در جلسه یکشنبه شب نمایندگان مجلس با احمدی نژاد دیده می شود.

برای گذاشتن قرار مصاحبه با سردار کوثری زمان زیادی را صرف کردیم ولی به هرحال توانستیم صبح روز دوشنبه به دیدار وی در دفتر کارش واقع در مجلس شورای اسلامی برویم، اما در انجا به نکته جالبی برخوردیم. گروهی فیلمبرداری که ظاهرا کار مستند انجام می داد هم زمان با ما قرار مصاحبه با حاج اسماعیل کوثری داشت.

به هرحال قرار شد ابتدا وقت کوثری به این گروه اختصاص یابد و نتیجه این شد که در انتها، فقط فرصتی 25 دقیقه ای نصیب خبرنگار ما شد تا سوالات خود را سریع و آتشین! از سردار بپرسد.

متن زیر نتیجه گفت و گوی نه چندان تفصیلی سردار کوثری با خبرنگار مشرق است:

اصولگرایان باید در قالب وحدت به تمام معنا در انتخابات حاضر شوند/  رضایت خداوند در اتحاد است

* هم‌اکنون مهمترین موضوعی که در مقابل جریان اصولگرایی قرار دارد موضوع وحدت میان اصولگرایان برای حضور در انتخابات مجلس است و شخصیت‌هایی نظیر آیت‌الله مهدوی کنی نیز این موضوع را دنبال می‌کنند. کمیته 8+7 تاکنون چه تأثیری بر روند وحدت میان اصولگرایان داشته است؟

در سال جاری بحث انتخابات مجلس نهم نسبت به انتخابات در دوره‌های گذشته از حساسیت بالایی برخوردار است. علت آن نیز به دلیل وضعیت بیداری اسلامی و در نهایت جایگاه جمهوری اسلامی در صحنه بین‌الملل و از طرفی نیز بحث ایجاد دولت و مجلس اصولگرا برای کشور بسیار است. چون به هر حال در طول این مدت دولت و مجلس اصولگرا توانسته‌اند کارهای بزرگی را انجام دهد.

همچنین در این دوره از انتخابات با جریان فتنه و جریان انحرافی روبرو هستیم. اینها همه نشان‌دهنده حساس بودن انتخابات نهم است.

همه این موارد موید این است که اصولگرایان باید در قالب یک وحدت به تمام معنا در صحنه حاضر شوند. برای خدمت کردن به مردم باید آن چیزی که بهترین بوده و رضایت خداوند و ولایت در آن قرار دارد پیدا و به آن توجه کنیم. رضایت خداوند در اتحاد و وحدت است و انشاءالله همینطور باید باشد.

در این بین اما برخی عزیزان اصولگرا که حرف آنها نیز درست است، به هر حال درباره کمیته مشترک اصولگرایی حرف‌هایی دارند که انشاءالله بزرگان این مسائل را در جلسات حل می‌کنند. تاکنون نیز جلساتی بوده ولی با این حال بنا به دلایلی نتیجه عملی نداده است.

ولی بنده خوشبین هستم که این تلاش‌ها به نتیجه عملی هم برسد و در نهایت بتوانیم با یک وحدت همه‌جانبه در انتخابات حاضر شده و خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهیم. مردم نیز آگاه‌اند، مانند زمانی که در دوره اصلاحات متوجه شدند و فهمیدند اصلاح‌طلبان آن چیزی که می‌گویند با عمل آنها تفاوت بسیاری دارد، این بار نیز متوجه خواهند بود. مردم با انتخاب اصولگرایان بر ارزش‌های انقلاب پافشاری می کنند.

اشکالات جبهه پایداری به کمیته 7+8 درست است

* برخی از چهره‌های اصولگرا جبهه‌ای با عنوان «جبهه پایداری» تشکیل دادند. این گروه اشکالاتی را به ساختار کمیته 8+7 وارد می‌داند که شما نیز به ان اشاره کردید. یکی از این اشکالات به عنوان نمونه وجود برخی از ساکتین فتنه در رأس حرکت وحدت اصولگرایان است. یعنی اعتقاد دارند که چنین افرادی نباید در محور وحدت اصولگرایان قرار بگیرند.

بله همینطور بوده و این مطلب نیز درست است. بالاخره مردودین در فتنه آنچنان که انتظار می‌رفت علیه فتنه موضع نگرفته‌اند و همین مسأله مورد سؤال و انتقاد دوستان جبهه پایداری است. ولی این مسأله اگر اصلاح شود قطعاً وحدت سریع‌تر به وجود می‌آید.

به هر حال جبهه پایداری بر روی این مسأله حرف درستی دارد.، یعنی سؤال و خواسته آنها کاملاً درست است. اینطور نیست که این موضوع درست نباشد، اما قطعاً این را می‌دانم که اعضای جبهه پایداری اصل و اساس را بر حفظ وحدت می‌دانند و بر اساس حفظ نظام فکر می‌کنند و قدم برمی‌دارند. البته این بدان معنا نیست که گروه مقابل این کار را نمی‌کند. قطعاً یک وحدتی به وجود خواهد آمد که بتواند باعث جلوی رنجیده خاطر شدن مردم را نگیرد.

جبهه پایداری و کمیته 7+8 قطعا لیست مشترک می دهند/ همراهان فتنه در لیست اصولگرایان نیستند

* یکی از موضوعاتی که بسیاری از صاحب‌نظران بر روی آن بحث دارند موضوع وارد شدن طیف خاکستری جریان فتنه و انحرافی به مجلس است. چون این طیف زیاد توسط مردم شناخته شده نیستند. چقدر حضور این چهره را در ترکیب مجلس آینده محتمل می‌دانید؟

اعتقاد دارم این نوع افراد قطعاً جایگاهی ندارند. یعنی در بین اصولگرایان در این دوره، حساسیت بیشتری  وجود دارد و حتی اگر ظاهراً وحدت بین اعضا ایجاد نشود ولی در لیست حتماً وحدت وجود خواهد داشت و بهترین‌های اصول‌گرایان انتخاب می‌شوند و کسانی که به شکلی با فتنه‌گران با عنوان اصولگرایی همراه بودند در این لیست نیستند. بر روی حرف خود نیز اعتقاد دارم، این حدس من احساسی نیست بلکه بر اساس اطلاعاتی است که در اختیار داریم.

* ولی هم‌اکنون جریان انحرافی قصد دارد با جذب عناصر خودی شهرستان‌ها به وسیله توزیع پول و امکانات آنها را راهی مجلس کند.

در شهرستان‌ها این احتمال وجود دارد. اما من بحثم در تهران و شهر‌های بزرگ است. در شهرستان‌ها نیز اصولگرایان و جبهه پایداری طوری با یکدیگر همکاری خواهند کرد که نتیجه مطلوب به وجود آید.

* پیش‌بینی شما از ترکیب مجلس آینده چیست؟

ترکیب مجلس آینده قطعاً در اختیار جریان اصولگرایی است. یعنی تجربه نشان داده که با تمام فراز و نشیب‌ها مردم خودشان با اینکه بدنبال حزب و گروه دست نیستند ولی باید گفت که نمره قبولی به اصولگرایان را داده‌اند به همین دلیل هم علاقه بیشتری به جریان اصولگرایی نشان می‌دهند. یعنی  با این تفکر احساس می‌کنند به آرمان‌های انقلاب اسلامی می‌رسند.

یعنی مردم این تفکر را همراه با ولایت و قانون می‌دانند. البته دشمن هم سعی می‌کند که نگذارد این اتفاق بیافتد و در این راه هزینه می‌کند و جنگ روانی به راه می‌اندازد.

جریان انحرافی می گوید؛ مستقیم از امام زمان دستور می گیریم/ اسنادی از ارتباط این جریان با بیگانگان وجود دارد

* از ابتدای سال لفظی در جامعه سیاسی ایران مطرح شد با عنوان جریان انحرافی. افراد و تفکرها و جریان‌های سیاسی هرکدام تعریف خاصی از این جریان انحرافی ارائه داده‌اند. تعریف شما به عنوان یک نماینده مجلس از جریان انحرافی چیست؟

ببینید جریان انحرافی دارای دو بعد دارد. یک بعد آن اعتقادی و بعد دیگر آن ارتباطی است. بعد اعتقادی آن تفکری دارد مبنی بر اینکه ما هم‌اکنون به مرحله‌ای رسیدیم که دیگر نیازی به ولایت نداریم و می‌توانیم دستورات را از امام زمان(عج) مستقیم بگیریم. این خودش انحراف است.

موضوع بعدی ارتباط با بیگانه‌ها است که مسأله اصلی هم این است. اسناد این مساله  دراختیار سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی ما قرار دارد و در موقع مناسب در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

* لیدر این جریان رو چه کسی می‌دانید؟

شاید لیدر را بتوان به یک فرد اطلاق کرد ولی من می‌گویم این یک جریان و تفکر است. یعنی یک هماهنگی در داخل و خارج وجود دارد و خط مشی را دنبال می‌کند تا اگر در بحث فتنه نتوانست به نتیجه برسد حداقل با توسل به جریان انحرافی بتوانند حرکت نظام را کند یا منحرف کنند.

احمدی نژاد را نمی توان از جریان انحرافی جدا کرد/ مشایی گفت؛ وقتی آیت الله مصباح حرف می‌زند من هم حرف می‌زنم

* تأثیرگذاری آراء این جریان را بر دولت چطور می‌بینید. چون شما در ماجرای خانه‌نشینی یازده روزه دکتر احمدی‌نژاد با وی ملاقات کرده‌اید.

به هر حال احمدی‌نژاد به سران این جریان اطمینان دارد و چون اطمینان دارد نمی‌توان او را از جریان انحرافی جدا کرد. صحبت هم شده با رئیس جمهور و بارها این مسأله گفته شده است. در مجامع مختلف نیز این موضوع مطرح بارها مطرح شده اما اعتقادی که احمدی نژاد به این طیف دارد جداسازی را سخت می‌کند.

بخاطر اینکه بالاخره ما افرادی را در دولت نهم دیدیم که حزب اللهی بودند و کارها را خیلی خوب دنبال کردند و بسیار هم موفق بودند اما از دولت دهم و با تغییر و تحولاتی که شده اثری که باید در رفتار دولت از سوی این جریان نمایانگر می شد، به ظهور رسید.

* یعنی جریان انحرافی حذف کننده نیروهای حزب‌اللهی از دولت بود؟

قطعاً همینطور است. حدود یک سال و نیم پیش با 5 نفر از نمایندگان سه ساعت با آقای مشایی جلسه گذاشتیم و به او گفتیم؛ تو داری نیروهای ارزشی را از دور احمدی‌نژاد دور می‌کنی و کاری می‌کنی که نارضایتی نیروهای ارزشی را برمی‌انگیزد.

به او گفتیم؛ بیا و حرف نزن! یعنی اشکالی ندارد تو به عنوان دفتر رئیس جمهور اظهار نظر نکن. وی جواب داد؛ " نه، چه اشکالی دارد که آیت‌الله مصباح و آیت‌الله خزعلی صحبت می‌کنند و من هم صحبت می‌کنم" یعنی این نگاه را داشت.

* یعنی خود را در سطح علما می‌دانست؟

بله، اینطوری از صحبت‌های وی برمی‌آمد.

* بالاخره مشایی به این پرسش جواب داد که چرا اینقدر آقای احمدی‌نژاد به او اقبال دارد؟

نه، آن زمان هنوز اینطوری مطرح نشده بود و خیلی سر و صدا اطراف مشایی نبود.

رییس جمهور باید دفتر خود را سروسامان دهد و گرنه...


* شاید آقای احمدی‌نژاد معتقد است که باید اصولگرایی هنوز هم از طرف او وارد جریان انتخابات شود.

جریان اصولگرایی آقای احمدی‌نژاد سال 84 را قبول دارد. یعنی اگر او همان راه را ادامه دهد هنوز هم قبولش دارد.

* شما راهکاری برای نجات آقای احمدی‌نژاد سراغ ندارید؟

امام (ره) نمونه‌های زنده‌ای از این مسأله را برای ما ایجاد کرده است. یعنی توصیه‌هایی که به آقای منتظری داشتند مبنی بر اینکه دفتر خود را مراقبت کنید، که نکرد و در دام جریان منافقین افتاد. هم اکنون نیز رئیس جمهور باید دفتر خود را سر و سامان بدهد و گرنه در همان دام این افراد گرفتار می‌شود.

برخی انتقادهای مغرضانه نباید انجام شود/ در ماجرای اختلاس هر کس از هر دولتی که تخلف کرده باید پاسخگو باشد

* مردم و افکار عمومی این سؤال را مطرح می‌کنند که چرا برخی نمایندگان که حامی احمدی‌نژاد بوده‌اند اکنون داخل میدان نمی‌آیند و از برخی اشتباهات احمدی‌نژاد انتقاد نمی‌کنند.

انتقاد داریم تا انتقاد. یک موقعی انتقاد صحیح و سازنده است. در این صورت هرکسی که می‌خواهد انتقاد کند. اما انتقادهایی که سازنده نبوده و مغرضانه است، نباید انجام شود. ما می‌گوییم می‌خواهیم جامعه الگو باشد نه اینکه وقت خود را با دعوا به سر کنیم. نباید دعوا انداخت.

اگر قرار بود که جامعه ایران الگو قرار نگیرد، ما نیز حساسیت نداشتیم. الان خیلی از افراد انقلابی کشورهای مسلمان آمده‌‌اند و می‌گویند ما نظام ایران را الگو قرار داده‌ایم. بحث این است که انتقادها منجر به تضعیف نظام نشود.


* مردم این سؤال را می‌پرسند که چرا در دولت اصول‌گرا فساد بزرگ بانکی صورت می‌گیرد ولی برخی حامیان دولت انتقاد جدی به این موضوع نمی‌کنند.

بله، هرکسی می‌تواند انتقاد کند و هرکسی که تخلفی کرده نیز باید پاسخ‌گو باشد. در هر دولتی باشد. اصل برای ما نظام است. ما احترام دولت‌ها را داریم تا زمانی که در راستای نظام حرکت کنند.

نظام چنین تخلفی را نمی‌پذیرد. شاهد آن این است که رهبری فرمان 8 ماده‌ای صادر کردند. ابلاغ این موضوع نشان می‌دهد که نظام موافق چنین کارهایی نیست و لذا بر این اساس است که ما می‌گوییم اگر آقای اژه‌ای به این رسید که مسئولی حتی وزیر یا در مجلس کسی در این تخلف سهیم بوده باید با او برخورد کرد. ما می‌گوییم کسی که مسئولیت دارد در نظام باید پاسخ‌گو باشد.

اگر به انتخابات برگردیم به این احمدی نژاد رای نمی دهم!

* اگر به سال 88 برگردید به احمدی‌نژاد رأی می‌دهید؟

اگر به این شکل باشد نه. یعنی به احمدی‌نژاد فعلی رأی نمی‌دهم. بخاطر همین هم در دیدار یکشنبه شب نمایندگان با رئیس جمهور نبودم. اما چون رئیس جمهور هستند احترام ایشان را نگه می دارم.

* سیاست سخت است یا سردار بودن؟

سیاست، به دلیل پیچیدگی سخت‌تر است. آنجا و در جبهه ها کار راحت‌تر بود. آنجا اخلاص می‌دیدیم ولی در میدان سیاست این چیزها نیست. باید بتوانیم اثرگذار باشیم و مسئولیتی را که قبول کردیم به سلامت به نتیجه برسانیم.
نظرات بینندگان
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۲۷ مهر ۱۳۹۰
۲۷
۱۸
برو بابا رای نده .
یه تار موی محمود از بعضی شماها ارزشش
بالاتر.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
محمد كوچولو ، تو مي دوني لشكر محمد رسول الله يعني چه . تا به حال شوزش تركش را حس كردي . تا به حال جايي بودي كه در 24 ساعت يك ميليون گلوله تو و خمپاره بهش شليك بشه . چند بار گرمي مرمي گلوله را تو تنت حس كردي . خجالت هم خوب چيزيه
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۲۸ مهر ۱۳۹۰
۱۲
۲۶
آقای محترم اگر سر انگشتی بقول خودتون بصیرت داشتید از اولش نباید رای میدادید !!!! پس معلوم میشه بصیرت فقط شعاری است برای اینکه رای خودتون را تحمیل کنید. والا از اول معلوم بود ... آخرش به انحراف و اختلاس و .... منجر میشه .
محمد ازمشهد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۵ - ۲۸ مهر ۱۳۹۰
۲۶
۸
باسلام سردارگرامي اگه بچه هاي جبهه نبودند شماهم الان تومجلس بجاي اينكه مدافع حقوق رزمندگان وجانبازان باشي ؟كه نيستي فقط باحقوق مجلس حال ميكني نميداني بچه هاي جبهه صورتشان روباسيلي سرخ نگه داشته اند ؟وضع شماخوب شده ديگه نميدوني جانبازان بخاطرهزينه داروشرمنده زن وبچه هايشان هستند سردار عزيز جنابعالي وهم فكرانتان كجابوديد خاتمي فاتحه مملكت وخوند روسريها يگ وجب عقب رفت شماها ......... خاموش بويد حالا زحمات اين بنده خدا براي نظام كشيد روفراموش كرديد بدانيد چوب خداگريبان گيرتان خواهد شد
دو دل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۲۹ مهر ۱۳۹۰
۶
۲۴
خوددانی اولش هم ازمانپرسیده بودی جانم! خودکرده راتدبیر نیست
رزمنده دفاع مقدس ازلشگرعاشورا-سال64
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۲۹ مهر ۱۳۹۰
۰
۲۸
سردارعزيزنظرات ارزشمندتان راارج نهاده ومثل دوران دفاع مقدس سرلوحه امورقرارميدهيم.يادگارارزشمنددفاع مقدس دردعاهاي خالصانه تان بسيجي گوش به فرمانت رافراموش نفرما.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۳۰ مهر ۱۳۹۰
۱
۲۷
ا............. از اولش هم همينطوري بوده ولي امثال شماها نفهميديد . اگر هر كس غير از ا................ راي مي آورد با تمامي نواقص خود اينقدر ............ به بار نمي آورد . او را ............................... حالا چون حاجت شماها را برآورده نكرد سرگردانيد .
رزمنده دوران دفاع مقدس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۳۰ مهر ۱۳۹۰
۲۶
۵
دانشجوی ارشد علوم سیاس و روابط بین الملل بودم. سیاست دارای دو وجه است. یک وجه آن الهی است که پیامبران و امامان و امام خمینی رحمه الله علیه و شهید مدرس و مقام معظم رهبری به آن اعتقاد دارند که آن سیاست الهی و معنوی است . در این سیاست کلک و دو رویی در آن جا ندارد و آن "سیاست عین دیانت است". اما سیاست دوم، سیاست غیر الهی است که در آن دورویی دیده می شود و امام خمینی رحمه الله علیه به نماینده شاه گفتند که آن سیاستی که شما قبول دارید آن سیاست، پدرسوخته بازی است. در عالم پدرسوخته بازی همه چیز امکان پذیر است. اگر یک ذره تقوا و عدم توجه به منافع ملی( و عناصر آن) نداشته باشیم، قدرت و عوامل قدرت پدر سیاسیون را به معنای دوم، در می آورد. سیاسیون تقریبا نون را به نرخ روز می خورند و می گویند با تغییر شرایط, دیدگاهها هم عوض می شود و لذا به حرفهای سیاسیون نباید زیاد توجه کرد مگر این که نظرات سیاسیون، تبدیل به قانون شود و آن موقع عمل به قانون بر همه فرض است. بهتر است خبرنگاران افراد را آقا یا خانم خطاب نمایند. این رزمنده دوران مقدس از کسوت رزمندگی استعفا داده یا بازنشست شده اند ( ای کاش در این کسوت شهید می شدند و آلوده سیاست غیر الهی نمی شدند) و لذا نامیدن ایشان با عنوان سردار، اشکال وجود دارد. مثلا اطلاعیه ای صادر می شود به نام دفتر تشخیص مصلت نظام که دیدگاه فرد خاصی را اعلان می نماید. این اشکال دارد. آن فرد خاص باید دفتر شخصی اش مواضعش را اعلان کند نه دفتر حقوقی اش، دفتر حقوقی متعلق به نظام است. استفاده کردن از عناوین و جایگاههای حقوقی برای استفاده های شخصی اشکال دارد. ما بازماندگان رزمندگان دوران دفاع مقدس در آن دوران "کم فروشی" نکردیم ولی این دنیای کثیف، امروزه باعث می شود به همه چیز آلوده شویم و خدای ناکرده کم فروشی کنیم. من به رئیس جمهور محترم آقای احمدی نژاد رای دادم و بر آن تا زمانی که یک مرجع قانونی مثل مجلس، یا یک مرجع شرعی (حاکم) مثل مقام معظم رهبری که آن هم از طریق مجلس اعمال می نمایند، ایشان شرعا و قانونا رئیس جمهور هستند و بایستی با قدرت از ایشان تا انتهای دوران ریاست جمهوری دفاع کرد. یکی از راههای تامین منافع ملی، حفظ وحدت ملی است. وحدت ملی سدی مقاوم در مقابل هجمه های بیگانگان است.
صادق
|
Iran (Islamic Republic of)
یه نکته اضافه کن ، در جبهه ها اخلاص و در ... اختلاس ، در جبهه ها تقوا و تواضع و ایثار و شجاعت و شهامت و ... و در ... حب جاه و مقام و ... @
محسن از ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۳ - ۳۰ مهر ۱۳۹۰
۵
۲۸
آورین آورین :))
عاشق میر حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
برو به نظرات قبلیت نگاه کن ، ببین چقدر منفی آوردی.

جایزه نوبل در گرفتن منفی.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۰
۲۹
۴
چه رای بدهی وچه رای ندهی ؛؛ احمدی نژاد در حال حاضر با منظور نمودن جمیع الجهات حتی استراحت در خانه ؛؛ صد ها متر از روسای جمهور سازندگی و اصلاحات جلوتر است .
یهترین گزینه برای گزینش افراد حال فعلی است نه نام و نشان های پدری و قبلی .
بهر حال آدم ؛ دم دمی مزاج و پیش بینی حرکاتش آسان نمی باشد ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
راست ميگي ولله ، جلوتر كه هست چون رئيس جمهور اصلاحات و سازندگي يازده روز ..........................................................................................
محسن از ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۴ - ۰۲ آبان ۱۳۹۰
۴
۲۶
علی جان خدا شفات بده انشالله
آرش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۰۲ آبان ۱۳۹۰
۲۲
۷
خیلی از بسیجی ها و حزب اللهی ها ظاهرا فراموش کردند که در دوران خاتمی چه بلایی بر سر بسیج و حزب الله آمد.

" فریب کاریهای خاتمی را فـرامـوش نـکـنـیـم"
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
حرف خاتمي نبود از محمود حرف بزن تخم مرغ شده دونه اي 350 تومن
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۰۳ آبان ۱۳۹۰
۲۴
۳
رییس جمهور نیازی به حمایت اصولگرایان ندارد و رای ایشان شخصی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
شخصي بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۸ - ۰۶ آبان ۱۳۹۰
۴
۲۵
ما هم به اشان رای نمی هیم.
اصغر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۹ - ۱۴ آبان ۱۳۹۰
۳
۲۶
درود بر اکبر رفسنجانی.

رفسنجانی نوکرتم.

رفسنجانی مخلصتم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۸ - ۱۵ آبان ۱۳۹۰
۲
۱۲
جریان اصولگرائی یعنی چی جناح اصلاح طلب چه معنائی دارد چرا در ایران احزاب شکل نمی گیرد چرا هیچکس پاسخگوی رفتار و عملکرد خود نیست اگر در آمریکا سیاستهای اقتصادی دچار بحران شود بطور مشخص حزب جمهوریخواه و یا دموکرات مستقیما مسئول و پاسخگوی مردم هستند موسوی و احمدی نژاد و خاتمی را نمی شناسند هر حزب و گروهی بواقع برنامه خاص سیاسی , فرهنگی و اجتماعی شفافی دارد مردم به برنامه های یک حزب رای می دهند و متعاقب آن قدرت ایجاد جنبش های بزرگی چون وال استریت دارند و مستقیما احزاب قدرتمند کشور را عامل نابسامانیها دانسته و به چالش می کشند . در ایران اصولگراها یک فرد را کاندیدای ریاست جمهوری کرده اند بعد از چند ماه خودشان منتقد برنامه ها و سیاستهای همان فرد می شوند و هیچکدام حاضر نیستند مسئولیت کارهای رئیس جمهور را بعهده بگیرند همه گیج و مبهوت دنبال مسبب و عامل ناکارامدیها می گردند . عدم شکل گیری احزاب قطعا نفعی دارد که هم اکنون نمی توان مشخص کرد کدام برنامه منجر به فسادهای کلانی چون پرونده 3000 میلیاردی شده است و این افتضاح محصول کدام فکر و سیاست است . امروز باید از سردار کوثری پرسید بعنوان مثال موئتلفه اسلامی حاضر به پاسخگوئی خود در قبال وضع موجود می باشد و آیا حاضر است بخشی از وسئولیتهای نابسامانیهای موجود را بعهده بگیرد . راه خدمتگذاری شفاف با شعارها و ادعا ها تامین نمی شود باید برنامه داد و در قبال اجرای آن مسئولیت پذیرفت .
آرش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۳ - ۱۵ آبان ۱۳۹۰
۱۹
۰
ببخشید شما؟؟؟؟
صادق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۰
۱
۳
اینقدر سیاسی کاری نکنید ، به تکلیف عمل کنید . @
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۹ - ۱۱ آذر ۱۳۹۰
۰
۲
مردم آرامش ، امنیت مادی و معنوی طلب دارند همان چیزی که فقط در داستانهاست. گرانی ، اختلاسهای پی در پی تجمل گرایی و خوش به حالی سرمایه دارها از برکات دولت عدالت!!
په نه په
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۷ آذر ۱۳۹۰
۱
۱
په نه په تورا بخدا بیا دو باره رای بده ؟ خوب معلومه که نمیتونه دو باره رئیس جمهور بشه . شما فکر انتخابات بعدی باش که باید با کی ببندی ؟
خبر فوری

همه برای سلامت این جمع خدمت‌گزار دعا کنند/ ملت ایران نگران و دلواپس نباشند