۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۹

غذاهای کاهش استرس

متخصصين تغذيه در آمريکا اعتقاد دارند که مصرف بعضي مواد غذايي با کاهش استرس همراه است و در واقع اين مواد غذايي خواص آرام بخش دارند.
کد خبر : ۴۸۸۷۱

به گزارش صراط به نقل از ایسنا منطقه کرمانشاه، به نقل از يونايتد پرس، فيل لمپرت يک تحليلگر صنايع غذايي است که معتقد است برخي مواد غذايي علاوه بر مغذي بودن و ايجاد احساس سيري، همچنين احساس سرخوشي در مصرف کننده ايجاد مي‌کنند.

وي معتقد است مصرف گوشت بوقلمون منجر به فعاليت نوروترنسميتر سروتنين مي‌شود که فرد را آرام کرده و احساسات را تنظيم مي‌کند.

توليد سروتنين باعث ايجاد احساس سرخوشي در انسان شده و مانع از بروز افسردگي مي‌شود.

وي تاکيد دارد که به طور کلي ترکيب غذاهاي حاوي تريپتوفان با کربوهيدراتهاي پيچيده مانند حبوبات، توليد سروتنين را افزايش مي‌دهند. از مهمترين منابع تامين تريپتوفان مي‌توان به گل کلم، بروکلي، مارچوبه، تخم مرغ، شير، جوجه، اسفناج و ميگو اشاره کرد.

از سوي ديگر بنا به گفته اين تحليلگر، مصرف چاي بابونه مي‌تواند خوابي راحت را به همراه داشته باشد و سطح استرس را کاهش دهد. مواد غذايي حاوي امگا 3 مانند گردو، ماهي ساردين و تخم مرغ و نيز مواد غذايي حاوي روي مانند اسفناج و بيف نيز در اين خصوص نقش دارند.
 
 
 
 

آخرین اخبار و تصاویر اجتماعی  را در سرویس جامعه صراط بخوانید.