۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۶

رئیس سازمان استخدامی: ۴۰ درصد پست‌ها در دستگاه‌های اجرایی بلاتصدی است

رئیس سازمان استخدامی: ۴۰ درصد پست‌ها در دستگاه‌های اجرایی بلاتصدی است
رییس سازمان استخدامی کشور گفت: حدود ۴۰ درصد پست‌ها در دستگاه‌های اجرایی فاقد فردی است که در آن پست قرار بگیرد.
کد خبر : ۶۳۸۱۳۲

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از همشهری آنلاین، در نشست علنی نوبت عصر سه‌شنبه دوم آبان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزییات لایحه برنامه هفتم، علی اصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار پیشنهاد بازگشت به اصل جزء (۵) بند (الف) ماده (۱۰۵) را که پیش از این توسط کمیسیون تلفیق از لایحه حذف شده بود، مطرح کرد که رای لازم برای بازگشت به لایحه را کسب نکرد.

علی اصغر عنابستانی درباره پیشنهاد خود برای بازگشت به اصل لایحه در جزء (۵) بند (الف) ماده (۱۰۵) توضیح داد: اینکه ۴۰ درصد از پست‌های سازمانی بلاتصدی طی سال اول برنامه هفتم حذف شود حکم بسیار خوبی بود که مشخص نیست چرا کمیسیون تلفیق آن را از لایحه برنامه حذف کرده است.

میثم لطیفی رییس سازمان استخدامی کشور به عنوان نماینده دولت در موافقت با بازگشت این جزء حذف شده به لایحه دولت گفت:  قریب به ۴۰ درصد پست‌ها در دستگاه‌های اجرایی فاقد فردی است که در آن پست قرار بگیرد. به نظر می‌رسد برای اینکه زمینه مطالبات جدید را برای مشاغلی که فاقد فرد است و پست‌هایی که امروز متصدی ندارد، فراهم کنیم، باید این پست‌ها را به میزان ۴۰ درصد کاهش دهیم و فضای اداری کشور را چابک کنیم.

او افزود: سازمان استخدامی به دنبال چابک‌سازی ساختار‌ها و جذب جدید یا جابه‌جایی نیرو‌ها در حوزه ماموریتی دستگاه‌های اجرایی است.

محسن زنگنه به عنوان نماینده کمیسیون تلفیق برنامه در مخالفت با بازگشت این جزء به لایحه اظهار داشت: این پست‌های بلاتصدی در ساختمان‌های چند طبقه تهران نیستند بلکه در استان‌ها و شهرستان‌ها است. به عنوان مثال در ساختمان‌های مربوط به وزارت صمت در شهرستان‌ها کمبود نیرو وجود دارد در حالی که در تهران در یک اتاق ۳ کارمند با موبایل کار می‌کنند.

در نهایت بازگشت به اصل جزء (۵) بند (الف) ماده (۱۰۵) به تصویب نرسید.

همچنین اجزاء (۶)، (۷)، (۸) و (۹) در بند (الف) ماده (۱۰۵) ابتدا به تصویب نرسید و پیشنهاد حذف آن هم رای نیاورد تا در نهایت با نظر رییس مجلس شورای اسلامی این اجزاء برای اصلاح به کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ارجاع شود.