۱۷ آبان ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۳

الله‌کرم : اوباماو رامنی برای‌ ایران مفیدند

«حسین الله کرم» معتقد است که اصلاح‌طلبان تندرو به انتخاب رامنی تمایل دارند.
کد خبر : ۸۶۱۹۷
به گزارش صراط ، مسئول سابق انصار حزب الله در نشست بررسی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در دانشگاه تهران گفت: اصلاح طلبان تندرو دنبال رامنی هستند چرا که معتقدند تا تابستان آینده آمریکا با همکاری رژیم‌‌صهیونیستی برای مقابله با برنامه هسته‌ای کشورمان به ایران حمله خواهند کرد.

اهم سخنان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد در ادامه می‌آید:

-دولت‌های رانتیر دولت‌هایی هستند که بدون کار پول به دست می‌آورند. ایران و کشورهای نفتی از دولت‌های رانتیر برخوردار هستند. وقتی پول از درآمدهای نفتی وارد کشور شد، به کمک دولت می‌آیند. در نتیجه دولت یا از مردم مالیات نمی‌گیرد یا درآمدهای مالیاتی این دولت‌ها کم است. تضعیف جامعه مدنی از نتایج دولت رانتیر است. در دولت‌های رانتیر مردم دیگر به تعیین شهردار، رئیس جمهور و ... توجهی ندارند و نسبت به امور جامعه بی‌تفاوت می‌شوند.

-پاشنه آشیل آمریکا پول چاپ کردن است. در برهه‌ای از زمان گفتند برای دفاع از بلوک غرب باید پول بدهید تا از پایگاه‌های مختلف در کشورهای دیگر حمایت کنیم. در این برهه آمریکا برای رفع نیازهای مالی، سیاست پول چاپ کردن را در دستور کار قرار داد. آمریکا در آن برهه گفت ما بر حسب نیاز پول چاپ می‌کنیم. بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده از سوی دولت آمریکا اتفاقات یونان، لندن، اسپانیا و کشورهای اروپایی در آمریکا رخ می‌دهد و چاپ پول در سیاست‌های داخلی آمریکا به جنبش‌های اجتماعی مردم دامن می‌زند.


-کارخانه‌های آمریکا به سمت تأمین تسلیحات پیش رفته‌ است و به دلیل آنکه سود زیادی از فروش تسلیحات به دست می‌آوردند، برخی نیازهای داخلی را به چین سپردند؛ از این رو رامنی می‌گوید باید جلوی تولیدات چینی را بگیریم. آمریکا در سال 2012 استراتژی خود را ابتدا در برخورد با چین قرار داد و ایران در جایگاه دوم قرار دارد.


-اوباما برای پاسخ به افزایش دوبرابری قیمت بنزین می‌گوید در دوران بوش وضعیتی که اقتصاد سرمایه‌داری به وجود آورد، باعث چنین وضعیت اقتصادی در آمریکا شده است.

-امریکا در نهایت از خلیج فارس خارج می‌شود؛ چرا که شاهد نفوذ ایران در سوریه و خلیج فارس است.

 
-هر دو کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نمی‌توانند سیاست داخلی و اقتصادی مناسبی که منجر به کاهش رشد جنبش‌های اجتماعی شود، ارائه دهند. در نتیجه آمریکایی‌ها چاره‌ای ندارند جز آنکه به بحث‌های سیاست خارجی دامن بزنند.


-کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا سعی دارند موضوعات روسیه، چین و خاورمیانه را برجسته کنند. آن ها نمی‌توانند در روسیه بزرگنمایی‌های زیادی انجام دهند؛ از این رو می‌خواهند چین را تحت فشار قرار دهند ولی حاضر به ارائه راهکار نیستند زیرا برای آن ها هزینه‌بر خواهد بود.


-اوباما به دنبال آن است که موضوعات القاعده را بزرگ‌نمایی کند. در مقابل اوباما، میت رامنی سعی دارد موضوعات ایران را بزرگ نمایی کند و برای رامنی همه ظرفیت‌های ایران به عنوان خط قرمز است.

-در حال حاضر در دقیقه 90 انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هستیم. نیویورک تایمز در آخرین روزهای منتهی به انتخابات گرچه می‌دانست دو طرف ایران و آمریکا مذاکره با یکدیگر را تکذیب می‌کنند ولی این مطلب را نوشت تا از آن به نفع آمریکا بهره ببرد که این نشان از تأثیر رسانه در انتخابات این کشور دارد.

-در حال حاضر آمریکا بعد از شکست عراق و افغانستان به دوران خود پس از جنگ ویتنام بازگشته و به طور حتم از خلیج فارس خارج خواهد شد، ولی متأسفانه برای برخی از مسئولین ما این تغییر استراتژی امنیت ملی آمریکا مشخص نشده است.

-آمریکا در حال عقب‌روی از منطقه است و در این وضعیت، ایران نباید به دنبال مذاکره باشد چرا که مذاکره موجب تأمین منافع برای آمریکایی که به آخر خط رسیده، خواهد شد.

-اگر اوباما رئیس جمهور آتی آمریکا شود، در کوتاه مدت به نفع ایران خواهد بود زیرا ایران را تهدید نظامی نمی‌کند و تحریم‌هایی نیز که إعمال می‌شود، بلندمدت است و ایران با دور زدن آن‌ها خیلی از تحریم‌ها را خنثی می‌کند؛ ولی رامنی در بلندمدت کمتر به ایران ضربه می‌زند چرا که سیاست داخلی‌اش دامن زدن به رشد جنبش‌های اجتماعی است.

-اصلاح طلبان میانه‌رو از پیروزی اوباما خوشحال می‌شوند؛ اینها معتقدند که گرانی‌ها در داخل باعث نارضایتی مردم از اصولگرایان می‌شود و مردم همچون دوم خرداد 76 به یک اصلاح‌طلب رأی می‌دهند؛ ولی اصلاح طلبان تندرو دنبال رامنی هستند چرا که معتقدند تا تابستان آینده آمریکا با همکاری رژیم‌‌صهیونیستی برای مقابله با برنامه هسته‌ای کشورمان به ایران حمله خواهند کرد، بنابراین اغتشاشات ناشی از آن مطلوب آن هاست.

-حجاریان -یکی از چهره‌های اصلاح‌طلب- گفته بود که امام حسین(ع) امریکا را به عراق دعوت کرده و إنشاءالله امام رضا(ع) نیز امریکا را به ایران دعوت کند.

-اصولگرایان معتقدند که اوباما نمی‌تواند جنگ علیه ایران به راه بیندازد و اگر تحریم نیز بکند قادریم آن را دور بزنیم. بنابراین اوباما در کوتاه مدت و رامنی در بلندمدت برای کشور ما مفید هستند.
منبع: مشرق
نظرات بینندگان
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۵۳ - ۱۷ آبان ۱۳۹۱
۰
۰
Zer nazan koonie pedasag