۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۵

واردات مجسمه مشاهیر ایرانی ازچین!

آمريكا فقط امتياز مي خواهد پس مذاكرات ژانويه هم بيهوده است ،بلندگوی شهردار هنگام انتقاد قطع شد،مخالفت باهنر با استیضاح وزیر آموزش و پرورش،شرطی برای کاندیداتوری در انتخابات نمی‌گذارم،واكنش حدادعادل به كانديداتوري‌اش در انتخابات،تغيير نام «جريان انحرافي» ، ازحال رفتن امام‌جمعه بهشهر درنمازجمعه ، جزئيات پيشنهاد اوباما براي مذاكره با ايران از زبان روزنامه صهيونيستي از مهمترین اخبار ویزه روزنامه های امروز هستند.
کد خبر : ۸۹۷۷۸

به گزارش صراط، اخبار ویژه روزنامه‌هاي امروزرا می  توانید اینجا بخوانید. 

 *کیهان:
اپوزيسيون در انتخابات 92 هم كاسه چه كنم چه كنم دست مي گيرد
 
يك روزنامه نگار زنجيره اي و متواري در گزارشي تأكيد كرد اپوزيسيون جمهوري اسلامي پايگاه قابل توجهي ندارد و به خيال پردازي و توهم رو كرده است.

«آرش-ب» در اين گزارش تحليلي خاطر نشان كرد: نيروهاي اپوزيسيون عملا پايگاه اجتماعي قابل توجهي ندارند. البته نبايد فراموش كرد كه درپيش گرفتن تاكتيك هاي خيال پردازانه و مبتني بر توهم و آنچه كه مايل به ديدن آن بودند- و نه آن چيزي كه در عالم واقع وجود داشت- نيز در از دست دادن تاثير بر عرصه سياست داخلي ايران، نقش داشته است. عرصه سياست، عرصه سير در خيالات نيست، بلكه مبتني بر استفاده از تجربه هاي پيشين و برنامه ريزي براي اتفاقات محتمل آينده است.
 
 تحليل و تصميم گيري براساس آرزوها، نيروي سياسي را به واكنش هاي انفعالي و شكست در برنامه ها مي رساند. اين همان اتفاقي است كه براي بسياري رخ داده است. وي اضافه مي كند: نيروهاي نزديك به جنبش سبز با تاكيد يك جانبه بر انتخابات و شروط خود، سوي ديگر قضيه را فراموش كردند.
 
هرگز پاسخي به اين سوال داده نشد كه اگر حاكميت، اين شروط را قبول نكرد، چه بايد كرد؟ جواب البته روشن، اما به همان اندازه نامشخص است؛ شركت نمي كنيم! اين كار البته دو ضرر عمده داشت- و دارد-: نخست آنكه كنش سياسي اصلاح طلبان در انتخابات پيش رو را به چيزي جز قهر سياسي تبديل نمي كند. همان قهري كه اصلاح طلبان پيش از آن با عنوان انفعال آن را نفي كرده بودند. از سوي ديگر، باعث اين نمي شد كه در آستانه انتخابات، با در دست گرفتن كاسه چه كنم، در پي اكسيري براي تاثيرگذاري بر انتخابات باشند.
 
دوستان آن قدر بر آرزوهاي خود به عنوان تحليل تاكيد كرده اند كه از ياد بردند حاكميتي كه به طور رسمي از اسفند سال 81 پروژه اخراج اصلاح طلبان از حاكميت را رقم زده و با صرف هزينه هاي گزاف در خرداد 88 آن را به ثمر رسانده، صرفا با چند سخنراني و بيانيه، حاضر نيست از پروژه خود دست بكشد.
 
آرش-ب ياد آور شد: اصلاح طلبان حتي متوجه نيستند و تصور كردند شايد لابي هاي فردي كه قادر به دفاع از خود و فرزندانش نيز نيست، و اساسا حتي در تعلق وي به جنبش سبز نيز شك و شبهه فراواني وجود دارد، مي تواند هم چون اكسيري براي آنان عمل كند. عدم آمادگي لازم براي حالتي كه حاكميت شروط اصلاح طلبان را رد كند، باعث آن شده است كه هر روز بيانيه هاي شداد و غلاظ در ستايش تحريم فعال از سوي گروه هاي مختلف صادر شود.
 
اين بيانيه ها با كلي گويي، پرگويي و لحني شعارگونه خواستار عدم حضور در انتخابات هستند.وي در پايان تصريح كرد: كه خود از طرفداران تحريم انتخابات است اما به نظر مي رسد زمان براي تشويق اين امر دير شده است.
 
  
ناوهاي آمريكا در برابر موشك هاي ايران بي دفاع هستند
 
ايران قادر است رزمناو و كشتي هاي جنگي آمريكا را در منطقه از كار بيندازد.
اين مطلب را پايگاه اينترنتي روز آن لاين وابسته به اپوزيسيون خارج كشور از قول يك كارشناس نظامي عنوان كرد و نوشت: ايران در زمينه جنگ نامتقارن به طور جدي و اصولي فعاليت كرده است و استراتژي نظامي خود را براساس تقويت توان موشكي و قدرت جنگ نامتقارن قرار داده است، گزارش ها نشان مي دهند ايران در سال هاي اخير به طور جدي در حال افزايش دقت موشك هاي خود چه كوتاه برد و چه ميان برد است و در اين زمينه به دستاورد هاي خوبي هم رسيده است.
 
به عنوان مثال موشك نقطه زن فاتح 110 كه يك موشك كوتاه برد با 300 كيلومتر برد است با نصب كاوشگر ردياب در سر جنگي آن به طور قابل ملاحظه اي دقيق شده است. ايران با اين موشك مي تواند پايگاه هاي نظامي آمريكا در خليج فارس را به طور دقيق هدف قرار دهد.

اين كارشناس نظامي با بيان اين كه «ايران به جاي خريد سيستم هاي جديد، سيستم هاي الكترونيكي و رادارهاي پدافندهاي در اختيار خود را ارتقا داد و اين در مورد جنگ الكترونيك و موشك هاي ضد رادار كه اصلي ترين سلاح غرب است، راهبر مناسبي بود». وي اضافه كرد: با فرود آوردن دو هواپيماي بدون سرنشين آمريكايي توسط ايران، به خصوص هواپيماي نخست كه تكنولوژي بسيار پيشرفته اي داشت، غرب هم اين پيام را گرفته كه پدافند هوايي ايران، پدافند هوايي عراق و ليبي نيست.

تحليلگر نظامي اين سايت وابسته به اپوزيسيون درباره قدرت دريايي ايران خاطر نشان كرد: در استراتژي جديد، ايران در سال هاي اخير دردريا هم شناورها را كوچك كرد اما با افزايش تحرك و قدرت آتش آنها به لحاظ داشتن موشك هاي متعدد، توان درگيري آنها در يك جنگ نامتقارن را بالا برد. قايق هاي ايران الان از قايق هاي معمولي بزرگتر و سرپوش دار هستند و مجهز به موشك هايي هستند كه مي توانند يك رزمناو يا كشتي جنگي متوسط را از حالت جنگي خارج كنند.

روز آن لاين همچنين نوشت: ايران در اين زمينه همكاري هاي زيادي با چين داشته است و حداقل 4 يا 5 مدل از موشك هاي ضد كشتي و هدايت شونده را كه عمدتا كروز هستند از اين كشور گرفت و پس از آن توانست قابليت مونتاژ و توليد انبوه اكثر آنها را به دست بياورد. اينكه ايران مي تواند موشك هاي مذكور را توليد انبوه كند و تعداد شناورهايش را بالا ببرد، اين تهديد را براي آمريكا ايجاد مي كند كه در دريا با 4 هزار موشك شليك شده روبرو باشد. شناورهاي ايران هم كوچك و پراكنده هستند.
 
 ايران البته يك طرح بلندپروازانه موشك ضد كشتي به نام خليج فارس هم دارد. چيني ها چند سال قبل اين طرح را شروع كرده بودند تحت عنوان DF21 كه يك موشك قوسي بالستيك ضدكشتي است. ايران ورژن تغيير يافته اي از موشك فاتح 110 كه در سر جنگي آن كاوشگر هدف گير قرار دارد را تحت عنوان خليج فارس حدود يك سال پيش آزمايش كرد.
 
در مورد موشك هاي ضدكشتي يك نقطه قوت در نيروي موشكي ايران، موشك هايي از نوع موشك كروز پيشرفته روسي kh-41 سان برن هستند كه با سرعت سه برابر صوت در ارتفاع بسيار پايين يعني در 20 متري سطح دريا پرواز مي كنند و دفاع موشكي در مقابل آنها تقريبا غيرممكن است.
 

آمريكا فقط امتياز مي خواهد پس مذاكرات ژانويه هم بيهوده است
 
«انتظار آمريكا از ايران در مذاكرات 1+5، دادن امتيازات يكجانبه است. با اين وصف آمريكا همچنان مشغول بيهوده گويي در جريان مذاكرات است و نتيجه اي نخواهد گرفت».

اين تحليل را وب سايت صداي آمريكا از قول اسكات لوكاس مدير سايت «اندورينگ آمريكا» و استاد دانشگاه بيرمنگام منتشر كرد. لوكاس در اين تحليل نوشت: لورا روزن نويسنده «المونيتور» اطلاعات دروني خود از مذاكرات نمايندگان كشورهاي 1+5 را در مقاله اي درج كرده است.
 
ايالات متحده آمريكا و اروپاييان مايلند ايرانيان طرح «متوقف كنيد، درش را تخته كنيد و بفرستيد به خارج» را بپذيرند. طرحي كه در مذاكرات ماه ژوئن در مسكو، يعني در آخرين ديدار سطح بالاي طرفين كه به صورت پرسروصدايي بي نتيجه ماند، بر آن اصرار كردند. «متوقف كنيد» يعني ايران غني سازي اورانيوم 20 درصدي را متوقف كند. «درش را تخته كنيد»، به معناي تعطيلي دومين تاسيسات غني سازي اورانيوم ايران در «فردو» است. «بفرستيد به خارج» هم كنايه از آن است كه ايران بايد كل اورانيوم 20 درصدي خود را به خارج از كشور بفرستد.
 
وي مي افزايد: اما از پذيرش اين سه شرط، چه چيزي نصيب ايران مي شود؟ در مسكو، ايالات متحده و اروپاييان چيزي بيش از يك امتياز كم ارزش، يعني لغو تحريم لوازم يدكي هواپيما، پيشنهاد نكردند. اين از نظر تهران نه تنها «آجيل به جاي الماس» بلكه توهين آميز است. به بيان ديگر واشنگتن انتظار عقب نشيني يكجانبه را از ايران داشت.

مديريت سايت «اندورينگ آمريكا»: به نظر مي رسد مواضع طرفين نسبت به ان زمان تغييري نكرده است. داستان سرايي درآسوشيتدپرس و رويتر عليه برنامه هسته اي ايران ادامه دارد. اين رفتارها جاي بحث معقول را مي گيرد. مسئله همان طور كه در صحبت هاي ماه گذشته هيلاري كلينتون هم پيدا بود، انتظار دادن امتياز يكجانبه از سوي ايران است و نه صداقت متقابل. اين براي تهران پذيرفتني نيست.
 
ايران اعلام كرده كه در ژانويه مذاكرات با 1+5 را از سر مي گيرد اما آمريكا مي گويد ايران بايد عقب نشيني كند و امتياز يكجانبه بدهد. به همين دليل است كه من شرط مي بندم كه هفته آينده، ماه آينده و پس از ژانويه ما همچنان در چنبره اين بيهوده گويي ها خواهيم بود. سپس «دريچه» اعلام شده ماه مارس هم به خاطر انتخابات رياست جمهوري ايران بسته مي شود.
   
موسويان: بر سر برنامه هسته اي در ايران اجماع حاكم است
 

عضو تيم مذاكرات هسته اي در دوره اصلاحات اعلام كرد دولت آمريكا هيچ اختياري از خود براي حل و فصل قانوني چالش هسته اي با ايران ندارد.حسين موسويان معاون حسن روحاني 4 سال پيش به خاطر برخي اتهامات بازداشت و محكوم شد. وي پس از يك سال بازداشت و ممنوعيت داشتن مسئوليت هاي ديپلماتيك براي 5 سال، به آمريكا رفت.
 
وي در مصاحبه با صداي آمريكا با بيان اينكه به مذاكرات آژانس در تهران خيلي اميدوار نيست و علت هم اين است كه مسئله هسته اي ايران، سياسي است و نه فني، اضافه كرد: آژانس به هيچ عنوان توان و اختيار لازم براي بحث و گفتگو و احياناً توافق بر سر موضوعات سياسي را ندارد. آژانس از ايران مي خواهد كه ابتدا پروتكل الحاقي را اجرا كند و نيز تقاضاي دسترسي بيشتر به مراكز مربوطه را دارد. ايران در حال حاضر از اعضاي امضاكننده پادمان است و آن را بطور كامل در چهارچوب آژانس رعايت مي كند.
 
اما آژانس شش-هفت سالي است كه بر اجراي پروتكل الحاقي تأكيد مي گذارد. آژانس ابعاد احتمالي نظامي را مد نظر قرار داده كه دسترسي هايي فراتر از پروتكل الحاقي و نامحدود را مد نظر دارد. [اما] حتي اگر ايران آمادگي چنين كاري را داشته باشد، آژانس توانايي و اختيار كافي براي انجام عمل متقابل را ندارد.
 
 ابتدا بايد توافقي ميان ايران و 1+5 بر سر بسته اي فراگير حاصل شود تا بر مبناي طرحي گام به گام بتوانند روي مسائل سياسي به توافق برسند و بعد اين مأموريت به آژانس محول شود تا با سفر به تهران بتواند روي مسائل فني با ايران به توافق برسد. بازديد از پارچين مستلزم آن است كه ايران پروتكل الحاقي را عملاً اجرا كند. براي اين منظور، ايران قطعاً خواهان اقدامي متقابل خواهد بود. آنها نمي توانند پروتكل الحاقي را براي هيچ به اجرا درآورند.
 
وي با بيان اينكه كنگره آمريكا در برابر به رسميت شناختن حق غني سازي ايران مخالفت مي كند، گفت: درنتيجه توانايي اوباما در اين زمينه محدود است. كنگره با تصويب تحريم هاي جديد عليه ايران موضع خود را نشان داد كه فقط خواهان اعمال فشار است.

موسويان با تأكيد بر اينكه اوباما اختياردار نيست، اضافه كرد: در ايران هم چنين اجماعي وجود ندارد اما يك نفر هست كه تصميم گيرنده نهايي است. حتي در صورت اختلاف بين دولت و مجلس، وقتي مقام رهبري تصميم مي گيرند، همه اطاعت مي كنند. امتيازي كه در ايران وجود دارد اين است كه عليرغم همه اختلافات در درون نظام، و بين مجلس و دولت، يك تصميم گيرنده نهايي وجود دارد كه رهبر انقلاب است. اما در واشنگتن نه اجماعي وجود دارد و نه كسي هست كه تصميم نهايي را بگيرد.
 
اين يك مشكل است. مشكل دوم اين است كه اعضاي گروه 1+5 هم با هم اختلاف نظر دارند. اما براساس آنچه كه از منابع موثق شنيده ام، آمريكا و اروپايي ها «طرحي گام به گام» را تهيه كردند و آن را چند ماه پيش، در جريان اجلاس عراق، به تهران ارائه داده اند. هيچ امتياز عمده اي در آن براي ايران وجود ندارد. دليلش هم اين است كه دولت اوباما قدرت كافي براي برداشتن تحريم ها را ندارد. اين امر در توان و در حيطه اختيارات كنگره است. و كنگره هم قصدي براي انجام آن ندارد.
 
وي در پاسخ اين پرسش كه آيا اعمال تحريم ها مانع پيشروي فعاليت هاي هسته اي ايران نشده يا حداقل آن را كند نكرده اند؟ گفت: تهديد ايران و افزايش تحريم ها غير سازنده بوده اند. به دنبال تحريم ها بود كه ايران قابليت هاي غني سازي اش را ارتقا داد. برگرديد به سال 2006، ايران ذخيره اندكي از اورانيوم غني شده را داشت.
 
امروزه بعد از چهار پنج سال، و بعد از تصويب چهار پنج قطعنامه و اعمال تحريم هاي بيشتر، ذخاير اورانيوم غني شده ايران به حدود 7 هزار كيلوگرم رسيده. در سال 2005 يا 2006، ايران حدود هزار سانتريفيوژ داشت، اما بعد از همه آن قطعنامه ها، ايران حالا حدود 10 هزار سانتريفيوژ دارد. حتي درجه غني سازي هم فرق كرده، آن زمان ايران تا سطح سه، چهار و پنج درصد غني سازي مي كرد، اما بعد از اعمال تحريم ها، الان در سطح 20 درصد غني سازي مي كند.

موسويان درباره اين پرسش كه «پس به دنبال تحريم ها، ايران سازشي از خود نشان نخواهد داد» گفت: دقيقاً، نتيجه معكوس هم دارد. رفتار سياسي ايران، زير فشار و تهديد، كاملاً متفاوت شده. اگر آنها مي خواهند كه ايران انعطاف پذيري بيشتري نشان دهد و همكاري كند، بايد اين را بفهمند كه تهران، تحت فشار و تهديد، نمي تواند چنين خواسته اي را اجابت كند. اين بدين خاطر است كه قدرت هاي غربي، واقعيت هاي درون ايران را درك نمي كنند. آنها فكر مي كنند كه مي توانند با افزايش تحريم ها و اعمال فشار، ايران را وادار كنند تا سياست هاي هسته اي اش را تغيير دهد. اما اين اتفاق رخ نخواهد داد.
 
وي پس از بيان اينكه ايران درباره تأسيسات اتمي خود قائل به شفافيت است، با اين سؤال مواجه شد كه «آيا فردو را تعطيل مي كند؟». موسويان در پاسخ اظهار داشت: شما مسائل را با هم قاطي مي كنيد؛ شفافيت هيچ ارتباطي به تعطيلي فردو ندارد. شفافيت بخرج دادن كه ارتباطي به تعليق ندارد. شفافيت يعني، ايران به آژانس اجازه بازرسي هايي كه مورد نيازش هست را بدهد. اگر بخواهيد ده تا سايت غني سازي بسازيد كه مي توانيد براساس NPT اين كار را بكنيد. اين حق مشروع تك تك اعضاي NPT است.

خبرنگار صداي آمريكا همچنين از موسويان پرسيد: «چرا در ايران در مورد برنامه هسته اي كسي مطلبي نمي نويسد و سكوت مطلق است؟» و او پاسخ داد: چون كه امروزه اجماعي در داخل كشور وجود داشته بدين ترتيب كه اين صرفاً موضوعي سياسي است؛ و گروه 1+5 هم در موقعيتي نيست كه براي برون رفت از اين بن بست توافقي واقعي داشته باشد، دقيقاً بخاطر همان دلايلي كه قبلاً گفتم. اول اين كه در واشنگتن اختلاف نظر هست و دوم اين كه در درون 1+5 هم اختلاف نظر وجود دارد.


*خراسان:

اسناد برنده شدن در مناقصه مهم دولتي جعلي از آب درآمد

يکي از شرکت هاي مشهور بخش خصوصي چندي پيش در مناقصه مهم يکي از وزارتخانه هاي اقتصادي با ارائه کپي برابر اصل برخي اسناد ، در اين رقابت برنده مي شود اما پس از انتخاب اين شرکت و استعلام اسناد يادشده، مشخص مي شود که گواهي هاي ارائه شده جعلي بوده و اصالت ندارد و اکنون، وزير مذکور از معاونت حقوقي خود خواسته است به اتهام جعل و تزوير، از اين شرکت شکايت به عمل آيد.


بازداشت يک مسئول نفتي با اتهامي عجيب

يک مسئول نفتي مستقر در يکي از استانهاي جنوبي کشور و چند تن از کارکنان زير دست وي طي روزهاي اخير و پس از بررسي بازرسان اين وزارتخانه دستگير شده اند. اين افراد متهم هستند بخشي از توليدات مجتمع محل فعاليت خود را با دستکاري يکي از کنتورهاي اندازه گيري، در ليست ثبت نکرده و در بازار آزاد مي فروختند که از اين راه، صدها ميليون تومان سود به دست آورده بودند.


*آرمان:

بیکاری سه هزار قالیباف در خراسان‌رضوی

شنیده شد که کاهش 5/37 درصدی دار قالی در بین مددجویان کمیته امداد امام خراسان‌رضوی با احتساب اینکه هر دار قالی برای سه نفر اشتغال‌زایی می‌کند، موجب بیکاری حدود سه هزار نفر از قالیبافان این استان شده است. ایلنا نوشت؛ معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی خراسان‌رضوی درحاشیه نشست مشترک کار‌شناسان فرش، با اعلام این خبر، هدف از این نشست را علاوه بر بررسی موانع و مشکلات تولید و علل رکود تولید فرش در بین مددجویان کمیته امداد، ارائه راهکار برای توسعه و اشتغالزایی در این حرفه ذکر کرد و از تدوین برنامه سهمیه‌ای این نهاد برای تولید قالی در شهرستان‌های مختلف توسط مددجویان این اداره در استان خبر داد.
 
غلامرضا محسنی با اشاره به اینکه هر دار قالی برای ۳ نفر ایجاد اشتغال می‌کند، ادامه داد: در این نشست برنامه سهمیه‌ای برای هر شهرستان و برای فعال کردن و تولید فرش در ادامه سال جاری و سال ۹۲ تدوین شد تا از این پس شاهد افزایش تولید فرش و دارهای فعال قالی در بین مددجویان این اداره باشیم. وی اظهار کرد: دارهای فعال قالی در سال‌های قبل از ۸۹ یکهزار و۶۰۰ مورد بوده است که این تعداد در سال‌جاری به ۶۰۰ مورد کاهش یافته است.


مجسمه مشاهیر ایرانی را هم ازچین وارد می کنیم

شنیده شد که عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در عرصه هنر و حمایت ازسرمایه‌گذاران و هنرمندان، از جمله راهکارهای مهم در راستای توسعه رونق اقتصادی و اشتغالزایی درکشور به‌شمار می‌آید، گفت: درحالی که ما مجسمه‌سازان برجسته زیادی درکشور داریم،آن وقت مسئولان ذیربط، چینی‌ها را مسئول مجسمه‌سازی ازمشاهیر ایرانی می‌کنند. خانه ملت نوشت؛ ابراهیم نکو افزود: حمایت از تولیدات هنرمندان وهمین‌طورارتقای کیفیت آثار هنری درجهان، همواره با دستان هنرمندان ایرانی گره خورده است، با این حال متاسفانه ما قدر هنرمندان خود را نمی‌دانیم و درکمال بی‌مهری دست به سوی هنرمندان خارجی از جمله چینی‌ها دراز می‌کنیم.
 
نماینده رباط کریم درمجلس با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در عرصه هنر و حمایت ازسرمایه‌گذاران وهنرمندان از جمله راهکارهای مهم در راستای توسعه رونق اقتصادی و اشتغالزایی دراین عرصه به‌شمار می‌آید، افزود: ماکلی مجسمه‌ساز برجسته ایرانی داریم، آن‌وقت آقایان، چینی‌ها را مسئول مجسمه‌سازی هنرمندان ایرانی می‌کنند.


تفحص از وزارت ورزش بعد از محرم

شنیده شد که نماینده اصفهان در مجلس گفت: بنده در حال تدوین و تنظیم متن تحقیق و تفحص از وزارت ورزش هستم و بعد از آماده شدن نهایی آن را به هیات‌رئیسه می‌دهم. حسن کامران اظهار کرد: بنده قول داده بودم که بعد از ماه محرم بحث تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان را کلید بزنم. پیش از این حسن کامران موضوع استیضاح وزیر ورزش و جوانان را پیگیری می‌کرد که درنهایت نمایندگان امضاکننده این استیضاح با پس گرفتن امضا‌های خود این موضوع را از دستور کار مجلس خارج کردند.

 

بلندگوی شهردار هنگام انتقاد قطع شد

شنیده شد که شهردار تهران به تیتر روز چهارشنبه «ایران» اشاره کرد و گفت: هر کسی که این تیتر را مطالعه می‌کرد تصورش بر این بود که قالیباف 1800 میلیارد تومان به جیب زده است. فرارو نوشت؛ محمدباقر قالیباف روز پنجشنبه در حاشیه بازدید جمعی از اساتید و زمین‌شناسان دانشگاه‌های تهران از پروژه صدر- نیایش سخن می‌گفت که در بخشی از صحبت‌ها از تیتر روزنامه دولت انتقاد کرد و گفت هرکس که تنها تیتر روزنامه دولت را خوانده تصور می‌کرده که این مبلغ پول را من به جیب زده‌ام. البته شهردار تهران وقتی به این مطالب رسید، بلندگوی ویژه اتاق خبرنگاران مربوطه دچار اختلال و قطع شد.


مخالفت باهنر با استیضاح وزیر آموزش و پرورش

شنیده شد که محمدرضا باهنر با استیضاح وزیر آموزش و پرورش مخالفت کرد. صراط نوشت؛ درحالی که نمایندگان ملت با پیگیری استیضاح وزیر آموزش و پرورش بنای تسکین قلوب جریحه‌دارشده پیرامون سوءمدیریت حاجی‌بابایی را داشتند و محمدرضا باهنر در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌ها ادعا کرد شرایط را برای این استیضاح مهیا نمی‌داند. وی درمورد تلاش تعدادی از نمایندگان در جمع‌آوری امضا برای استیضاح وزیر آموزش وپرورش، گفت: «به طور حتم می‌توان برای اصلاح امور راه‌های بهتری انتخاب کرد، زیرا در حال حاضر استیضاح به صلاح نیست».


یونان سفیر سوریه را اخراج کرد

شنیده شد که یونان در اقدامی ضدسوری و همسو با هم‌پیمانان غربی خود از سفیر و دیپلمات‌های سوری خواست که آتن را ترک کنند. فرارو به گزارش الیوم‌السابع نوشت؛ وزارت خارجه یونان در اقدامی ضد سوری در بیانیه‌ای از سفیر سوریه در آتن و 2 دیپلمات سوری خواست که خاک کشورش را ترک کنند. در این بیانیه با اعلام اینکه دیپلمات‌های سوری 10 روز فرصت دارند آتن را ترک کنند آمده است که یونان همچنین سفیر خود را از دمشق فراخوانده است. گفتنی است وزیر خارجه یونان از جمله حاضران در نشست ضدسوری موسوم به دوستان سوریه در مغرب بود که با حضور مخالفان سوریه روز گذشته برگزار شد.


دستگیری یک ایرانی در مالزی

شنیده شد که پلیس مالزی از دستگیری یک مرد ایرانی به اتهام قاچاق 5/3 کیلوگرم مواد مخدر شیشه خبر داد. عصر ایران نوشت رئیس پلیس ایالت کداح با اعلام این خبر افزود: این مرد در حالی دستگیر شد که سوار بر تاکسی از فرودگاه سلطان عبدالحلیم به سمت هتلی در شهر آلور ستار در حال حرکت بود. داتوک احمد ابراهیم گفت: وقتی پلیس تاکسی که این شخص را مورد بررسی قرار ‌داد این فرد مضطرب به نظر می‌رسید و وقتی پلیس بررسی‌های بیشتری به عمل آورد توانست از درون چمدان او دو جعبه پیدا کند که به طرز زیبایی بسته‌بندی شده بودند.
 
 ابراهیم افزود: پلیس با بازکردن بسته‌های درون آن مواد مخدر شیشه کشف کرد که ارزش آن یک میلیون و یک صد هزار رینگیت (هر دلار معادل 3رینگیت است) برآورد شده است. وی اظهار کرد: این متهم که وانمود می‌کرد تاجر است با پروازی از دوبی به کوالالامپور آمده و از آنجا به آلور ستار پرواز کرده بود. بر اساس این گزارش، پلیس اعلام کرد که این دومین بار است که این فرد به مالزی سفر می‌کند اما اولین سفر وی به ایالت کداح بود.


تجمع آزادگان ایران خودرو

شنیده شد که جمعی از آزادگان شاغل در شرکت ایران خودرو نوزدهم ماه جاری با تجمع در مقابل این کارخانه نسبت به اجرا نشدن ماده 13 تجمع کردند. مشرق نوشت؛این سوال بسیاری از آزادگان است که به آزادگانی که از بنیاد حقوق نمی گیرند بر چه اساسی سنوات پرداخت می‌شود؟ با توجه به نامعلوم بودن روند این پرداخت‌ها و وجود ابهام در این زمینه و همچنین تاکید بنیاد شهید بر پرداخت حقوق ناشی از ماده 13، انتظار می‌رود مسئولان این شرکت پاسخ قانع کننده‌ای را به این آزادگان عزیز دهند. از سوی دیگر این سوال در ذهن آزادگان به وجود می‌آید که آزادگانی که در ارتباط با بنیاد شهید و امور ایثارگران نیستند و به هر دلیلی حقوق خود را از بنیاد دریافت نمی‌کنند بر چه اساسی حقوق و سنوات دوران اسارت خود را دریافت خواهند کرد؟


*تهران امروز:

شرطی برای کاندیداتوری در انتخابات نمی‌گذارم

محمدرضا عارف معتقد است كه جریان انحرافی چیز بی‌ربطی است که بخشی از اصولگرایان آن را درست کرده‌اند. جریان انحرافی ساخته ذهن آنهاست برای اینکه مسائل و مشکلات پیش آمده را به دوش دیگری بیندازند. این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با تعدادی از اعضای انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پاسخ به این‌ پرسش که شما موضع رسمی خود را درباره حوادث سال 88 اعلام نکرده‌اید، اظهار کرد: در سال 88 رقابت برد- برد در انتخابات به باخت- باخت تبدیل شد.
 
وی با تاکید بر اینکه «باید درچارچوب نظام عمل کنیم» افزود: من تندروی‌ها را جفا در حق انقلاب و نظام می‌دانم. وي در واکنش به پرسشی درباره وضعیت میرحسین موسوی و مهدی کروبی گفت: ما باید طبق قانون عمل کنیم. وی اظهار کرد: هیچ تصمیم قطعی برای آمدن یا نیامدن برای انتخابات ریاست جمهوری نگرفته‌ام. من در سال 84 بهترین شرایط را برای کاندیدا شدن داشتم؛ چراکه معاون اول بودم، اما نیامدم چراکه صلاح نظام برای من بسیار اهمیت دارد.
 
عارف تصریح کرد: اگر برای انتخابات ریاست‌جمهوری بیایم برای برد خواهم آمد. اگر مطمئن باشم که 60 درصد نظرسنجی‌ها به سودم خواهد بود حتما می‌آیم. اما نگاهم این نیست که به هر قیمتی پیروز شوم.برخی می‌گویند اولین شرط ما آزادی زندانیان سیاسی است و این یعنی به بن بست رسیدن. راهی که من در پیش گرفته‌ام؛ سخت است.
 
من هیچ شرطی برای ورود به انتخابات ندارم و چون مواضع این چنینی نمی‌گیرم طرفدار دو آتشه هم ندارم. وی درباره شروطی که برخی برای حضور اصلاح‌طلبان در عرصه انتخابات مطرح کرد‌ه‌اند نیز گفت: من که می‌گویم قانونمدارم، نمی‌توانم شرط بگذارم که اگر مثلا زندانیان آزاد شوند وارد انتخابات می‌شوم. من راه حل مشکلات کشور را حضور پر شور مردم می‌دانم و با اینکه کسی بخواهد شرط بگذارد مشکلات حل نخواهد شد.
 
 معاون اول دولت هشتم در واکنش به اظهارات اخیر موسوی خوئینی‌ها که مورد پرسش یکی از دانشجویان قرار‌گرفت، گفت: ما اگر اعتقاد به آزادی داریم، باید بین خودمان نیز به آن قائل باشیم. هر کسی می‌تواند نظر خود را مطرح کند من صلاح نظام را در اجماع می‌دانم؛ چراکه در این صورت مردم نیز انگیزه بیشتری برای انتخابات پیدا خواهند کرد.
 
وی اظهار کرد: موضع من ائتلاف 51 درصدی است و اگر این ائتلاف 51 درصدی ایجاد شود آن را فدای 49 درصد نخواهم کرد و به همین علت نیز در کارهای اجرایی هیچ‌گاه درگیری نداشته‌ام؛ چراکه به خرد جمعی و کار کارشناسی معتقدم. من کاندیدای قطعی انتخابات 88 بودم، اما وقتی آقای خاتمی اعلام کاندیداتوری کرد من حاضر شدم رئيس‌ ستاد انتخاباتی ایشان شوم و تمام تشکیلاتم را در اختیار ایشان قرار دهم.

واكنش حدادعادل به كانديداتوري‌اش در انتخابات
 
غلامعلي حدادعادل نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه هنوز ورود به بحث‌های انتخابات رياست‌جمهوری را زود می‌دانم، گفته است: تصور می‌کنم، مسائل اقتصادی مهم‌تر است. وی درباره احتمال کاندیداتوری خود در انتخابات رياست‌جمهوری یازدهم، اظهار كرد: اگر بگویم اصلا قصد کاندیداتوری ندارم، دروغ گفته‌ام و اگر هم بگویم که تصمیم قطعی برای کاندیداتوری رياست‌جمهوری دارم، باز هم دروغ است. حدادعادل با اشاره به اینکه مهم نیست، من بیایم یا فرد دیگری، بيان كرده كه امیدوارم آنچه به صلاح کشور است اتفاق بیفتد. به گفته وي؛ 6 ماه تا انتخابات فرصت باقی است و بهتر است در این زمینه عجله نکنیم.

فراخوان‌ وزیر تعاون به‌مجلس برای وام 100میلیاردی‌اش

طي ماه‌هاي گذشته سوال يكي از نمايندگان مجلس از وزير كار، تعاون و رفاه اجتماعي، سر و صداي زيادي را در فضاي رسانه‌اي كشور به وجود آورد؛ چرا كه يكي از مهم‌ترين محورهاي سوال وي درباره اعطاي وام‌هاي ميلياردي در اين وزارت‌خانه بود. اما احمد بخشایشی اردستانی نماینده اردستان در مجلس روز گذشته و بار ديگر موضوع سوال خود از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مسائل داخلی آن وزارت‌خانه خوانده و گفته است: یکی از سوالات من این است که آقای وزیر وام قرض الحسنه 100 میلیاردی را برای چه دریافت کرده است؟ احمد بخشایشی اردستانی در گفت‌وگو با مهر، دریافت وام قرض الحسنه

100 میلیاردی از سوی شیخ الاسلامی و تشکیل مرکز تعاون در یکی از معاونت‌های وزارت‌خانه که لابی‌هایی در آن صورت می‌گیرد و اختصاص پاداش 50 و 18 میلیون تومانی از سوی وزیر به 2 نفر از معاونانش را از دیگر محورهای سوالات خود از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواند. احمد بخشایشی اردستانی، نماینده اردستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس روز سه شنبه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برای پاسخگویی به این سوالات به صحن علنی مجلس فراخوانده است.

حالا شما سياسي شديد و ما شديم نظامي؟

محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با انتقاد از کساني که وي را نظامي مي‌دانند و ورودش به انتخابات را نمي‌پسندند گفت:16 سال پيش از سپاه بيرون آمدم، فکر کردم اوضاع آرام‌تر از آن چيزي است که تصور مي‌کردم اما اينگونه نبود. من قبل از ورود به سپاه آدم سياسي بودم. يادم هست من و ذوالقدر و شمخاني که آن موقع کار سياسي مي‌کرديم رفتيم پيش آقاي هاشمي و از او خواستيم کانديدا شود که ايشان گفتند آقاي بهشتي از من اصلح‌تر است. با اين حال، شرايطي پيش آمد که از لباس سياست خارج شده و لباس نظامي به تن کردم. حالا شما سياسي شديد و ما شديم نظامي؟ البته در مناظرات روي اعصاب من راه رفتند اما من خودم را کنترل کردم.


نظر كريمي اصفهاني درباره رابطه احمدي نژاد و مراجع

احمد کریمی اصفهانی دبیر کل انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار با بیان اینکه احمدی‌نژاد در این دو دوره نشان داد که فرد مورد نظر اصولگرایان نبوده است، ادامه داد: تنها عملکرد احمدی‌نژاد در برخورد با روحانیت و مراجع به خوبی نشان می‌دهد که یک اصولگرا نیست، بی‌احترامی‌های او به روحانیت و نارضایتی مراجع از همان دور اول که در نهایت منجر به آن شد که برخی مراجع او را به بیت خود راه ندهند همه نشان از عدم انتساب احمدی‌نژاد به اصولگرایان دارد.
 
 به گزارش نامه، وي با بیان اینکه عزل و نصب های اخیر در دولت سناریوهای مشایی بوده است، افزود: آقای احمدی‌نژاد از سوی مشایی مامور است که عوامل او را در همه جا بگمارد، چه فرمانداری‌ها ،چه استانداری‌ها و بخشداری‌ها. این همان قدرتی است که در ید دولت است و در ظاهر در حال انجام وظیفه است اما در اصل به‌دنبال مهره‌چینی‌هایی برای انتخابات آتی است و این مهره‌ها عوامل مشایی هستند که آنها را در کل نظام می چیند.


*ابتکار:

تغيير نام «جريان انحرافي»

- کامران باقري لنکراني مي‌گويد که به جاي گروه انحرافي بهتر است «گروه حاشيه‌ساز دولت»به کار برده شود.کامران باقري لنکراني، چهارشنبه‌شب در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجويان که دانشگاه شيراز برگزار شد در پاسخ به سؤال يکي دانشجويان مبني بر اينکه آيا شما در جبهه پايداري، منتقد جريان انحرافي هستيد، گفت: من قائل به جريان انحرافي نيستم، چراکه اين جريان زماني وجود دارد که پشت آن فکر، انديشه، اصول و جنبش مردمي باشد و بهتر است نام «گروه حاشيه‌ساز دولت» را به کار ببريم.


ازحال رفتن امام‌جمعه بهشهر درنمازجمعه

- آيت‌الله جباري امام‌جمعه بهشهر و عضو مجلس خبرگان رهبري امروز هنگام ايراد خطبه‌هاي نماز جمعه از حال رفت و به بيمارستان منتقل شد. به گزارش فارس وي هنگام ايراد خطبه نماز جمعه ديروز اين شهر از حال رفت و به بيمارستان منتقل شد.

*جمهوری:

وزير بهداشت :شما خبرنگاران كار و زندگي نداريد؟

 مرضيه وحيد دستجردي وزير بهداشت و درمان در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درخصوص شايعه احتمال بركناري وي به دليل خودداري از تغيير باقر لاريجاني از رياست دانشگاه علوم پزشكي تهران، گفت: شما خبرنگاران كار و زندگي نداريد؟ وي در ادامه افزود: هر آمدني يك رفتني دارد و همه ما دير يا زود بايد برويم. مهم اين است كه آمدن و رفتن ما چه تأثيري در زندگي ديگران داشته باشد.
 
 جزئيات پيشنهاد اوباما براي مذاكره با ايران از زبان روزنامه صهيونيستي

روزنامه صهيونيستي "يديعوت آحارانوت" جزئيات پيشنهاد اخير باراك اوباما رئيس‌جمهور آمريكا براي مذاكره مستقيم با ايران بر سر برنامه هسته‌اي اين كشور را منتشر كرد. اين روزنامه نوشت: "اين مذاكرات بيش از 4 ماه طول نخواهد كشيد و بر پيشنهاد آمريكا متمركز خواهد بود. براساس اين پيشنهاد ايران بايد غني سازي 20 درصد اورانيوم را متوقف كند همه ذخاير اورانيوم غني شده 20 درصدي خود را به كشور ديگري بفرستد يا آن را در پژوهش‌هاي علمي مصرف كند.
 
ايران همچنين بايد به آژانس بين‌المللي انرژي اتمي اجازه دهد نظارت جدي را بر فعاليت‌هاي هسته‌اي اين كشور داشته باشد. در مقابل، آمريكا نيز به صورت فوري، تحريم‌هاي اقتصادي سياسي عليه ايران را كاهش مي‌دهد. همچنين در اين پيشنهاد، دولت آمريكا خود، چارچوب زماني را براي معامله دو طرفه ميان تهران و واشنگتن تعيين خواهد كرد."
 
 مسئولان نظام جمهوري اسلامي ادعاي هرگونه مذاكره با آمريكا در اين چارچوب را نادرست دانسته‌اند سخنگوي وزارت خارجه آمريكا نيز درباره ادعاي تلويزيون رژيم صهيونيستي مبني بر پيشنهاد اوباما به ايران براي مذاكره اظهار بي‌اطلاعي كرده است.

اشتون : اميدواريم با ايران در مورد برنامه‌هاي هسته اي، به توافق برسيم

دفتر كاترين اشتون مسئول سياسي اتحاديه اروپا در بيانيه‌اي اعلام كرد: اميدواريم به زودي با ايران بر سر نحوه ادامه گفت و گوها براي دستيابي به پيشرفت جدي در جهت حل نگراني‌هاي بين‌المللي در مورد برنامه‌هاي هسته اي، به توافق برسيم. گفته مي‌شود گروه 1+5 به دنبال دستيابي به يك اجماع داخلي بر سر بسته پيشنهادي به ايران در نشست آتي است. در همين حال بلومبرگ گزارش داد آمريكا و شركايش بسته پيشنهادي تجديدنظر شده‌اي را براي ارائه به ايران آماده كرده‌اند كه جمهوري اسلامي را براي محدود كردن برنامه‌هاي هسته‌اي خود متقاعد مي‌كند.
 
 به گفته يك مقام آمريكايي اين بسته در دور بعدي مذاكرات به ايران ارائه خواهد شد. به گفته اين مقام آگاه اين بسته، نسخه به روز شده پيشنهادهايي است كه در جريان مذاكرات بغداد به ايران ارائه شد و در آن تغييرات جدي انجام نشده و شامل يك معامله بزرگ براي حل تمامي نگراني‌هاي مربوط به برنامه‌هاي هسته‌اي ايران نيست. به گفته تحليلگران، بسته پيشنهادي كه به ايران ارائه شده بود،‌يك بسته واقع گرايانه به شمار نمي‌رفت تا ايران آن را جدي بگيرد.