۰۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۵

به پایان آمد این دولت،حکایت همچنان...

کد خبر : ۹۴۲۸۶
به دستور کمیته تعیین مصادیق جرایم رایانه ای این شماره از "جریده صراط" حذف گردید.
نظرات بینندگان
مرتضی خاکپور
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۵ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۱
۳
۳
از جانفشانی و دلاوری رزمندگان جبهه و جنگ است . که دشمن اشغال گر را ازایران بیرون کردند . و از امنیت و قدرت و اقتدار و ثروت این مملکت محافظت کردند ؟!

از حدود ۲ ميليون بسيجي رزمنده و حدود ۵۰۰ هزار نفر كه به جبهه رفته اند حدود ۳۲ هزار نفر از آنان شرايط معيشتي مناسبي ندارند. CD اسامي و آدرس اين افراد را كه حدود ۳۲ هزارنفر در كل كشور هستند تهيه كرده ايم و به همه استانداري هاي سراسر كشور ارسال كردند . ؟!
چرا 25 سال است حق الناس مستمری حقوق رزمنده ها و جانبازان زیر 25٪ را نمی دهند . و اینان را بیمه تامین اجتماعی نمی کنند ؟!
و باید که به همه رزمنده های جبهه و جنگ و بدون استثناء به همه حداقل مستمری حقوق خط فقر ماهیانه 900 هزار تومان پرداخت شود . و تبعیض و اما و اگر و شرایط گذاشتن در این پرداخت ها نباشد ؟!
بیاییم دین خود را به این رزمنده ها ادا کنیم ؟!و همه ایران بدهکار رزمنده است ؟!
به این رزمندهای عزیز خالقان تنهاترین حکومت اسلامی شیعه در جهان و ناجیان ایران زمین از دست متجاوزان و نجات دهندگان جان و مال و ناموس مردم رسیدگی کنند !؟
ما باید قدر دان باشیم .و این حق الناس است که باید بپردازیم .
ما به این رزمنده ها بدهکاریم . ؟!

به رزمندگان رسیدگی کنید ؟!
مرتضی خاکپور
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۵۸ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۱
۱
۰
روزنامه ايران > شماره 3632 18/2/86 > صفحه 4 (اجتماعي) متن

تصويب لايحه ارائه خدمات به رزمندگان بسيجي در دولت

گروه اجتماعي: لايحه ارائه خدمات به رزمندگان بسيجي كه حداقل يك سال در جبهه هاي دفاع مقدس حضور داشته اندپس از انجام مراحل كارشناسي در هيأت دولت به تصويب رسيد.
به گزارش خبرنگار «ايران» براساس اين لايحه دولت موظف است به آن تعداد از رزمندگان بسيجي دوران دفاع مقدس كه واجد شرايط هستند، مستمري ماهانه به ميزان ۵۰ تا ۱۰۰ درصد حداقل حقوق كاركنان دولت پرداخت كند و آنان را به همراه افراد تحت تكفل، زير پوشش بيمه خدمات درماني و بيمه اجتماعي قرار دهد.
بنابراين گزارش رزمندگان بسيجي بايد حداقل يك سال سابقه حضور داوطلبانه در جبهه هاي دفاع مقدس داشته باشند، همچنين در هيچ يك از دستگاه هاي دولتي و مؤسسات وابسته به دولت و كارگاه هاي مشمول قانون كار، اشتغال نداشته باشند.
اين گزارش حاكي است رزمندگان بسيجي نبايد زير هيچ نوع پوشش بيمه درماني و بازنشستگي باشند و ضروري است نياز مالي افراد مشمول اين قانون محرز باشد.
* دولت سهم سرانه بيمه خدمات درماني را مي پردازد
همچنين در مفادي از اين لايحه آمده است: سهم سرانه بيمه خدمات درماني مشمولان موارد مذكور، به طور كامل به وسيله دولت تأمين و پرداخت خواهد شد و رزمندگان مشمول اين قانون كه سن آنها ۵۰ سال و پائين تر است زير پوشش بيمه تأمين اجتماعي قرار مي گيرند كه سهم كسور بازنشستگي آنان به طور كامل به وسيله دولت تأمين و پرداخت خواهد شد.
بنابراين گزارش افراد تحت تكفل مشمولان اين قانون، شامل همسر وفرزندان است و برقراري مستمري براي مشمولان اين قانون تا زماني است كه فرد مورد نظر شاغل نباشد.
همچنين تشخيص و تطبيق شرايط افراد مشمول اين قانون به عهده كميته اي است كه در آئين نامه اجرايي تعيين خواهد شد.
گفتني است مسئوليت اجراي مفاد اين قانون به عهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي است و آئين نامه اجرايي آن به وسيله وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور تهيه و به تصويب هيأت وزيران خواهد رسيد.
* ۳۲ هزار رزمنده هيچ مستمري نمي گيرند
از حدود ۲ ميليون بسيجي رزمنده و حدود ۵۰۰ هزار نفر كه به جبهه رفته اند حدود ۳۲ هزار نفر از آنان شرايط معيشتي مناسبي ندارند. دكتر مجتبي رحماندوست مشاور رئيس جمهوري در امور ايثارگران در گفت وگو با خبرنگار «ايران» با اعلام اين مطلب گفت: اساسنامه بنياد شهيد و امور ايثارگران زماني كه از وظايف مربوط به خانواده شهدا به وظايف مربوط به جانبازان و آزادگان هم تسري پيدا كرد، شهدا، جانبازان و آزادگان را ايثارگر خواند، وقتي به اين مورد اعتراض شد بنياد شهيد اساسنامه اش را اصلاح كرد و از اين گروه به عنوان جامعه هدف ياد كرد.
وي افزود: اين تعداد رزمنده با توجه به داشتن ويژگي هاي مورد نظر در حال حاضر مستمري از هيچ ارگان يا نهادي دريافت نمي كنند و زير پوشش سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران هم قرار ندارند و اكثر آنها به لحاظ معيشتي وضع مناسبي ندارند.
رحماندوست درباره اين لايحه گفت: اين لايحه در يكي از سفرهاي استاني رئيس جمهوري در زمستان ۸۴ در استان ايلام به تصويب هيأت وزيران رسيد كه در اين مصوبه مقرر شد وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با همكاري بنياد شهيد و امور ايثارگران لايحه نحوه خدمات به رزمندگان با اولويت رزمندگان معسر را ظرف ۲ ماه به هيأت وزيران ارائه كند.
اما در پيگيري هايي كه انجام داديم دبير هيأت دولت عنوان كرد به خاطر بارمالي، اين لايحه هم اكنون اجرايي نيست و حتي وقتي شماري از نمايندگان اين مسأله را به شكل طرح مطرح كردند، معاون اجتماعي سازمان مديريت و برنامه ريزي با اين طرح مخالفت و عنوان كرد كه اعتبار اين لايحه در بودجه پيش بيني نشده است.
مشاور رئيس جمهوري در امور ايثارگران با اشاره به تصويب لايحه ارائه خدمات به رزمندگان بسيجي در دولت گفت: اين لايحه مراحل اجرايي خود را طي مي كند و در بودجه ۸۶ نيروي مقاومت بسيج هم اعتباري در نظر گرفته شده است و در حال حاضر ما به تفكيك استان ها، CD اسامي و آدرس اين افراد را كه حدود ۳۲ هزارنفر در كل كشور هستند تهيه كرده ايم و به همه استانداري هاي سراسر كشور ارسال خواهيم كرد.
* لايحه بايد به تصويب مجلس برسد
حسين وفايي معاون حقوقي و امور مجلس بنياد شهيد و امور ايثارگران در گفت وگو با خبرنگار «ايران» درباره پيش نويس اين لايحه گفت: در صورتي كه در لايحه ارايه خدمات به رزمندگان بسيجي، وظايفي براي بنياد شهيد و امور ايثارگران تعيين شود به طور قطع ما آنها را پيگيري و تلاش خواهيم كرد تا مشكلات اين رزمندگان حل شود. اما در حال حاضر اين لايحه در دولت است و بايد به تصويب مجلس شوراي اسلامي برسد.
وي افزود: در دولت نهم توجه ويژه اي به رزمندگان و ايثارگران شده و مجلس شوراي اسلامي هم در رسيدگي به مشكلات اين رزمندگان بويژه آنهايي كه داوطلبانه در جبهه هاي دفاع مقدس حضور داشته اند بي تفاوت نيست و به طور قطع زماني كه اين لايحه به مجلس ارائه شود نمايندگان مردم در تكريم اين عزيزان نهايت حمايت را خواهند داشت اما لازم است سير مراحل كارشناسي اين لايحه طي شود.
وفايي با اشاره به فرمان حضرت امام خميني (ره) درباره تأسيس بنياد شهيد انقلاب اسلامي اظهار داشت: حضرت امام خميني (ره) سال ۵۸ در فرماني به آقاي كروبي تأييد كردند نهضت اسلامي و پيروزي انقلاب اسلامي مرهون فداكاري قشرهاي مختلف ملت است كه در صف اول بايد شهداي انقلاب و كساني را كه در اين راه معلول و آسيب ديده شده اند محسوب داشت. بنابراين بايد به خانواده شهدا و آسيب ديدگان و معلولان در اين راه چه در انقلاب و حتي قبل و بعد از آن به نحو احسن و با مراعات احترام آنان به طور كامل رسيدگي شود.
در كل اين فرمان امام (ره) بيانگر آن است كه همه مردم و دستگاه هاي دولتي مسئوليت دارند به امور ايثارگران اعم از خانواده شهدا، آزادگان و جانبازان رسيدگي كنند. بنابراين چنانچه دولت و مجلس شوراي اسلامي تكليفي را برعهده بنياد بگذارد ما نيز متناسب با اساسنامه بنياد عمل خواهيم كرد. معاون حقوقي و امور مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: براساس پيش نويس اين لايحه رسيدگي به وضع رزمندگان بسيجي برعهده نيروهاي مسلح و ... است و بنياد امور ايثارگران در اين زمينه نقشي ندارد

عضو هیئت‌رئیسه فراکسیون ایثارگران مجلس از نشست سه جانبه دولت، مجلس و ایثارگران براي رفع ایرادات لایحه خدمات رسانی به ایثارگران خبر داد.
مجتبی رحماندوست نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر
یوسف سعادت
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۲:۰۶ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۲
۰
۳
فقط تنها کاری که از دستم میاید خدا در این دنیا انتقام من با بیست ماه بسیج خط مقدم را ازشما خواهد گرفت
جانباز
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۴۵ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۲
۱
۱
هرخدمتي كه به رزمندگان بازمانده از دوران دفاع مقدس بكنيم . كم كرده ايم .
دست اندركاران فكري به حال كساني بكنند كه سالها در جبهه بوده اند ولي چون لفظ جانباز ندارند چيزي به انها تعلق نميگيرد . البته جايگاه جانبازان عزيز رفيع و در راس همه گان جاي دارد و اين از لحاظ نوع رسيدگي مطرح شده است .
ميگويند جانباز 5 در صد به فلان اردو دعوت شدند اما كسي كه دو سال جبهه بوده را صدا نميكنند .
بهتر است همانگونه كه براي ازادگان ميزان حضور در حصر را با ميزان جانبازي ارزيابي كرده اند . ميزان حضور در جبهه را نيز ارزيابي درصدي كنند .تا حق برخي از عزيزان ايثار گر ناديده گرفته نشود .