۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۶

آسیب‌تندروی‌هابه‌ اصول‌گرایی‌ واصلاح‌طلبی

دبیرکل جبهه اصولگرایان اصلاح‌طلب گفت: برخی از جریانات با تندروی‌های بی‌حد و مرز خود در دو دهه اخیر به اصل فرهنگ و اندیشه اصولگرایی و اصلاح‌طلبی در کشور لطمه جدی وارد کردند که برای بازسازی این آسیب‌ها به زمان زیادی احتیاج داریم.
کد خبر : ۱۳۱۰۶۶
صراط: "سیدعلی سیدی‌رکنی"با اشاره به تندروی‌های برخی از جریانات سیاسی طی 16 سال اخیر اظهار داشت: برخی از جریانات با تندروی‌های بی‌حد و مرز خود در دو دهه اخیر به اصل فرهنگ و اندیشه اصولگرایی و اصلاح‌طلبی در کشور لطمه جدی وارد کردند که برای بازسازی این آسیب‌ها به زمان زیادی احتیاج داریم.

وی ادامه داد: اگر مبانی و اساس اصولگرایی و اصلاح‌طلبی به معنای واقعی و حقیقی خود در جامعه اجرایی می‌شد قطعا این دو اندیشه می‌توانستند خدمات برجسته‌تری برای کشور انجام دهند.

این فعال سیاسی به بیانات "مقام معظم رهبری" به عنوان سرلوحه جبهه اصولگرایان اصلاح‌طلب در زمان تشکیل این جبهه در سال 84 اشاره کرد و اظهار داشت: تشکیل جبهه مذکور به عنوان جریان سیاسی دیگر در جامعه با توجه به نصب‌العین قرار دادن فرمایشات معظم‌له از جمله اقداماتی بود که توانستیم برای حفظ ارزش‌ها و ایجاد نشاط در جامعه انجام دهیم.

وی گفت: تاکیدات "مقام معظم رهبری" در سال 85 مبنی براینکه اصلاحات اصولگرایانه و اصولگرایی مصلحانه در هم تنیده هستند به عنوان اصلی برای تشکیل جبهه اصولگرایان اصلاح‌طلب به عنوان محوری اعتدالی در كشور قرار گرفت.

سیدی‌رکنی بیان داشت: نهادینه کردن اعتدال در جامعه به عنوان اصلی است که بعد از 8 سال مورد تاکید جریانات سیاسی کشور قرار گرفته و باید به این مسئله اذعان داشت که اگر چنانچه اصولگرایان و اصلاح‌طلبان دچار افراط نمی‌شدند قطعا شاهد شکل‌گیری و بروز جریان انحرافی و فتنه در این بدنه نبودیم.

وي به اولویت‌های دولت یازدهم برای بازسازی جریانات سیاسی اشاره و خاطرنشان کرد: پیروی از فرامین رهبری به منظور جلوگیری از افراطی‌گری و تقوای مدیریتی و اجرایی به عنوان دو اصل مهم برای تحقق برنامه‌های دولت تدبیر و امید به حساب می‌آید تا بتوانیم براساس آن تمامی اصول را بر این مبنا مهندسی و به اهداف خود دست پيدا كرد.

دبیر جبهه اصولگرایان اصلاح‌طلبان در پایان خاطرنشان کرد: همکاری و همیاری مسئولان با دولت یازدهم جهت توفیق دولت در تمامی سیاست‌ها و برنامه‌ها نقش بسزایی دارد و همچنين دولت بهتر است كه با رفتارها و عملکردهای خود بر مبنای "تدبر و عقلانيت" نشاط و شادابی را به جامعه باز گرداند.