۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۹

درخواست رئیس فراکسیون از اصولگرایان

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: برای آنکه اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم که دو سال دیگر در همین ایام برگزار می‌شود شکست نخورند باید به وحدت مورد نظر دست پیدا کنند.
کد خبر : ۱۵۸۴۲۰

صراط: غلامعلی حدادعادل سه‌شنبه شب در جلسه‌ای که به دعوت دفتر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در آستانه سی و پنجمین سال برگزاری جشن‌های انقلاب اسلامی باید بنگریم که این اتفاق تا چه حد مهم و پر طنین بوده است.

وی افزود: بسیاری از حوادث مهم جهان در این 35 سال مستقیم و غیرمستقیم از انقلاب اسلامی ملت ایران تاثیر گرفته است و تحولاتی که در اثر این انقلاب رخ می‌دهد همچنان ادامه دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مهم‌ترین اتفاقی که با این انقلاب افتاد ظهور اسلام سیاسی است، اسلامی که خط بطلانی بر نظریات سکولار، لیبرال و ... بود.

وی اضافه کرد: استعمارگران بعد از جنگ جهانی اول گمان می‌کردند دیگر جهان اسلام را در اختیار دارند اما دین بار دیگر وارد صحنه شد و حکومت دینی با رهبری ولایت فقیه در ایران ظهور کرد که الگوبرداری بسیاری کشورها را در پی داشت.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: با انقلاب ایران مسلمانان جهان خود را از مارکسیسم و ناسیونالیسم بی‌نیاز دیدند و متوجه شدند که تئوری مبارزه در بطن قرآن و معارف آن نهفته است.

وی بیداری اسلامی در جهان اسلام را نشات گرفته از 35 سال مقاومت و پایداری ملت ایران ارزیابی کرد و افزود: امروز مخالف و موافق به عظمت ایران و تاثیرگذاری آن در معادلات اذعان دارند.

حدادعادل با قیاس کشورهای ترکیه، پاکستان، عراق، افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس با جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: تمام این کشورها مشکلات بسیار عدیده دارند و اقتدار، استقلال و امنیت جمهوری اسلامی با هیچ‌یک قابل قیاس نیست.

وی ابراز داشت: امروز ایران در بسیاری از مناطق دنیا مانع زیاده‌خواهی استکبار و اسرائیل غاصب است و فلسطینیان پس از پیروزی در نبرد 22 روزه پلاکارد و پرچم می‌زنند که موشک‌های ایران ما را پیروز کرد.

وی با اشاره به اینکه در سال 45 به شیراز سفر کرده، گفت: در آن ایام دانشگاه شیراز توسط علم و امیر متقی اداره می‌شد و به طور دائم افراد اسلامی توسط ساواک احضار می‌شدند.

حدادعادل در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تحلیل انتخابات ریاست جمهوری تاکید و اضافه کرد: از زمان انتخابات مجلس نهم اختلاف اصولگرایان نمود یافت اما به خاطر اینکه امکان توزیع کاندیداها در بین گروه‌ها وجود داشت خود را نشان نداد تا در ریاست جمهوری که باید یک فرد معرفی می‌شد، تجلی پیدا کرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: دلیل دوم عدم پیروزی اصولگرایان رفتارهای احمدی نژاد بود که با خانه‌نشینی 10 روزه، تصمیمات خلق‌الساعه، پخش لوح فشرده در مجلس، عدم تمکین از قوانین مصوب و ... هزینه‌های بسیاری را به اصولگرایی تحمیل کرد.

وی سومین عامل در تحلیل عوامل عدم کامیابی اصولگرایان را تاثیرات ناشی از تحریم و مدیریت اقتصادی دولت وقت دانست و گفت: رای طیف خاکستری به سبد گفتمانی رفت که وعده حل سریع مشکلات اقتصادی را می‌داد.

حدادعادل بیان کرد: این به مصلحت نبوده و نیست که انتخاباتی بدون حضور اقشار خاکستری و اقلیت منتقد برگزار شود و تنها انقلابیون به آن اقبال داشته باشند.

وی ابراز داشت: اصولگرایان برای انتخابات بعد چاره‌ای جز وحدت ندارند که اگر تفرقه مجلس نهم و ریاست جمهوری یازدهم تکرار شود به طور قطع در انتخابات مجلس دهم نیز شکست می‌خوریم.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با بیان این که اصولگرایان همواره در شرایط فشار بیرونی به وحدت داخلی دست یافته‌اند، گفت: فضای مجلس ششم آن چنان سخت بود که تمام طیف‌های اصولگرا را دور یکدیگر جمع کرد اما پس از کسب پیروزی دچار چند پارگی شدند.

وی یک سال نخست مجلس هفتم را بهترین دوران اصولگرایان برشمرد و افزود: در سال آخر خاتمی فضای خوبی بین اصولگرایان حاکم بود اما با آمدن احمدی‌نژاد بسیاری از اصولگرایان دچار سر‌درگمی شدند.

حدادعادل با تصریح بر این که کار کردن با احمدی‌نژاد به واقع مشکل بود، ادامه داد: در مقابل احمدی‌نژاد امکان فریاد نداشتیم که مبادا اصلاح‌طلبان امتیاز بگیرند اما سکوت و همراهی نیز در مقاطعی ممکن نبود.

وی با تاکید بر محاسن و خدمات بسیار دولت نهم تصریح کرد: نحوه ارائه لایحه از سوی دولت احمدی‌نژاد، وعده‌های بدون پشتوانه و از جیب مجلس در مورد قیمت و سهمیه‌بندی بنزین، عدم اجرای کامل هدفمندی و یارانه تولید، موضع‌گیری‌های او علیه مجلس و ... نیت‌خوانی منطق حاکم بر سیستم دولت وی را مشکل کرده بود.

حدادعادل در ادامه در پاسخ به برخی سئوالات حاضران در مورد عزل و نصب‌های دولت روحانی اظهار داشت: در وهله نخست باید دقت کرد که مجلس اگر یک بار به وزیری رای ندهد احتمال رای‌آوری فرد پیشنهادی دوم یا سوم بالا می‌رود و به این معنا مجلس در این زمینه محدودیت دارد.

وی تصریح کرد: از سویی ممکن است ما نیز در مورد برخی عزل و نصب‌ها انتقاداتی داشته باشیم که در حال حاضر زمان بیان آن نیست و در موقع لزوم طرح می‌شود.


منبع: فارس