۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴

رکورد مصرف گاز شکست

با ثبت مصرف ۵۷۰ میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی در ۲۴ ساعت گذشته، رکورد مصرف گاز در بخش خانگی شکست.
کد خبر : ۴۰۰۸۰۸

صراط: مجید بوجارزاده، سخنگو و رییس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران با اعلام خبر رکورد شکنی مصرف گاز در بخش خانگی اظهار داشت: این میزان مصرف، بالاترین رقم مصرف گاز طبیعی در طول سالیان گذشته در روز بوده و در حالی که بر اساس آمار موجود، در سال ۹۵، تنها در روز ۱۶ بهمن ماه، ۵۳۸ میلیون مترمکعب و در سال‌های پیش از آن، تقریباً زیر ۵۰۰ میلیون مترمکعب مصرف گاز داشته‌ایم.

به گزارش تسنیم و به گفته بوجارزاده، هرچه میزان مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، افزایش یابد، شرکت ملی گاز ایران ناگزیر به اعمال محدودیت در ارسال گاز به بخش‌های نیروگاهی و صنعتی می‌شود که البته امیدواریم با کمک مردم در مصرف بهینه گاز، این اتفاق رخ ندهد.

وی در ادامه، افزود: با توجه به این که دمای هوای ۲۸ استان کشور تا چند روز آینده همچنان زیر صفر خواهد بود و سرما تا اوایل هفته آتی ادامه دارد، برای تداوم مناسب عملیات گازرسانی به صورت مستمر، مطمئن و پایدار به همه بخش‌ها و به‌خصوص در بخش خانگی، نیاز به کمک مردم در مصرف بهینه گاز داریم.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران در ادامه تصریح کرد: ساده‌ترین و قابل دسترس‌ترین این راه‌ها عبارتند از: پوشیدن لباس مناسب فصل زمستان در داخل منزل، کاهش دو درجه‌ای دمای منزل، خاموش کردن وسایل گرمایشی اتاق‌هایی که در طول روز از آن‌ها استفاده نمی‌شود و روشن کردن آن‌ها حداقل یک‌ساعت قبل از خواب، رعایت دمای رفاه (۱۸-۲۱ درجه)، قراردادن درجه آبگرمکن و پکیج نهایتاً روی ۶۰ درجه، همچنین رعایت دمای رفاه در ادارات، وزارتخانه‌ها، نهادها، شرکت‌ها و.

بوجارزاده همچنین با اشاره به لزوم رعایت نکات ایمنی از سوی مردم، گفت: از سوی دیگر، رعایت نکات ایمنی و به‌ویژه چک کردن روزانه دودکش و کلاهک‌ها در پشت‌بام توصیه می‌شود؛ چراکه بیش از ۷۰ درصد مرگ و میر و مسمومیت با گاز Co، بر اثر افتادن کلاهک، مسدودشدن دودکش بر اثر بارش برف و یا لانه کردن پرندگان و ... و افتادن دودکش بر اثر وزش باد اتفاق می‌افتد.

رییس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران در پایان اظهار داشت: از تمامی هموطنان و به‌ویژه مشترکانی که از بخاری گازی یا پکیج استفاده می‌کنند، تقاضا داریم که به‌خصوص در هنگام شب از بستن کامل درز‌ها و ورود هوا به داخل منزل خودداری کنند و حتماً محلی برای جابه‌جایی هوا و ورود اکسیژن به داخل ساختمان در نظر بگیرند تا هوا به خوبی جریان یابد و از مسمومیت با گاز Co و یا خفگی جلوگیری شود، همچنین از بخاری‌های بدون دودکش نیز استفاده نکنند.