۰۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۶

کاهش استرس کار با تغذیه مناسب

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: نحوه تغذیه در محیط کار می تواند به ایجاد استرس نیز کمک کند و استرس همراه با تغذیه نامناسب و بی تحرکی زمینه را برای ابتلا به بیماریهای مزمن فراهم می کند.
کد خبر : ۵۴۸۶۷

به گزارش صراط به نقل از مهر، دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه نقش تغذیه مناسب در سلامت عمومی و بازده کاری به اثبات رسیده است، گفت: کارکنان برای حفظ سلامت خود به تغذیه مناسب نیاز دارند و تغذیه در محیط های کار باید متناسب با میزان تحرک افراد باشد.

وی افزود: مصرف قندها و کربوهیدراتهای ساده مثل قند و شکر، ‌نان های سفید و برنج سفید در محیط کار اگر چه در کوتاه مدت به بالا رفتن قند خون کمک می کند، ‌ولی با تحریک ترشح انسولین،‌ ورود گلوکز به سلول را تسریع کرده و در نهایت کاهش قند خون و عوارض ناشی از آن مانند خستگی، خواب آلودگی و کاهش بازده کاری را به دنبال دارد.

به گفته این متخصص تغذیه، مصرف مداوم کربوهیدراتها وغلات مانند انواع کیک، کلوچه، بیسکوییت با توجه به کالری بالایی که دارند می تواند سبب اضافه وزن و چاقی به ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمی در محل کار دارند، شود.

عبداللهی گفت: با تغییرات جزئی از جمله کاهش مصرف قند و کافئین مصرفی در محیط کار و رعایت اصول تنوع در برنامه غذایی روزانه می توان به حفظ تعادل قند خون و افزایش دریافت مواد مغذی کمک کرد که نتیجه آن علاوه بر حفظ سلامت و کاهش عوامل خطر بیماریهای مزمن، افزایش کارایی و بازده کاری کارکنان در محیط های کار است.
 
 

آخرین اخبار و تصاویر اجتماعی را در سرویس جامعه صراط بخوانید.