۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶

ویژه‌های کیهان/ توقع حزب منحله از ناطق!

عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت می‌گوید دوستانش در تلاش برای دعوت از ناطق نوری هستند.
کد خبر : ۲۴۰۰۴۶
صراط: روزنامه کیهان بخش اخبار ویژه خود را به عناوین زیر اختصاص داد.

 معاهده هسته‌ای دوطرفه یا حکم محکومیت ایران ؟!
 
سنای آمریکا به طرحی که توافق هسته‌ای با ایران را معاهده می‌شناخت رأی منفی داد.
بررسی طرح توافق احتمالی اتمی با ایران در مجلس سنای آمریکا آغاز شد و نمایندگان در نخستین اقدام، متممی را که هر گونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران را به عنوان یک معاهده تلقی می‌کرد، رد کردند.
اگر این متمم به تصویب می‌رسید، هر گونه توافقی با ایران می‌بایست دو سوم آرای نمایندگان مجلس سنا را به دست می‌آورد. رد این متمم با 57 رأی موافق در برابر 39 رأی مخالف صورت گرفت.
رد شدن متممی که توافق اتمی با ایران را معاهده می‌شناخت، تنها چند ساعت پس از آن رخ داد که کاندولیزا رایس، وزیر خارجه آمریکا در دوران ریاست جمهوری جرج دبلیو بوش، گفته بود هرگونه توافق هسته‌ای با ایران یک توافق اجرایی است و نیازی نیست تا یک معاهده باشد.
پیش از این نیز سخنگوی کاخ سفید گفته بود اولاً آمریکا دنبال توافقی با ایران است که الزام‌آور نباشد.
یک معنای دیگر این اتفاقات آن است که آمریکا تلاش می‌کند ضمن تحمیل تعهدات سنگین به طرف ایرانی، خود را از معاهده‌ای الزام‌آور و تعهدآمیز معاف کند و در حقیقت توافق جامع را تبدیل به فهرست بدهکاری‌های خوداظهاری شده، ایران کند! به عبارت دیگر در این صورت، توافق کذایی کیفرخواست یکطرفه آمریکا علیه ایران است که در صورت توافق تبدیل به حکم محکومیت ایران می‌شود اما آمریکا می‌تواند امضا کند که معاهده‌ای را نیز امضا نکرده و تعهدی را نپذیرفته است.
 
خسته نشدید این همه به مردم دروغ گفتید؟!
 
«ادعای پول کثیف موش زایید و وزیرکشور با انتقاد از دوستان رسانه‌ای دراین‌باره عذرخواهی کرد».
روزنامه وطن‌امروز با انتشار این تحلیل و با اشاره به برخی از دروغ‌پردازی‌های زنجیره‌ای نوشت: از این موضوع تاسف‌انگیزتر، وجود موارد مشابه همین ادعای دروغ پول کثیف است که از آغاز به کار دولت یازدهم تاکنون مطرح شده است! و یک مختصات مشخص از ماهیت دولت را به جامعه ارائه کرده است. کمتر از 2 سال از شروع به کار این دولت گذشته است. در این مدت به جز رسوایی پول‌های کثیف، شاهد آبروریزی‌های مشابه دیگر نیز بوده‌ایم. جنجال بورسیه‌ها سرانجامی مشابه رسوایی پول کثیف داشت. فرجی‌دانا در روز استیضاح رسما اعتراف کرد ادعای 3 هزار بورسیه غیرقانونی دروغ است! ادعای معصومه ابتکار مبنی بر سرطانزا بودن پارازیت‌ها و نیز ادعای نشأت گرفتن آلودگی هوای تهران از بنزین‌های تولید پتروشیمی، سال گذشته رسوا شد و همه متوجه شدند این ادعاهای معاون رئیس‌جمهور واقعیت ندارد. شدت این دروغ حتی صدای اعتراض وزیر بهداشت را هم درآورد.
این روزنامه می‌افزاید: در همه این موارد که دروغ بودن آنها اثبات شد، نه تنها بخشی از جامعه مورد تهمت و اهانت قرار گرفت بلکه مهم‌تر از آن، بخشی از جامعه را فریب دادند. پول کثیف همانند فتنه 88 که با تهمت تقلب، جمهوریت نظام را مورد هجوم قرار داد، فرآیند انتخابات را در جمهوری اسلامی ناپاک جلوه داد! و در واقع منادیان این ادعا، تلاش می‌کردند بر پایه این دروغ القا کنند منتخبان این فرآیند ناپاک نیز مشروعیت ندارند و شایسته وکالت ملت نیستند! خب! کاملا مشخص است این یک ترفند انتخاباتی بود! ترفندی با محوریت یک دروغ و با هدف فریب مردم!
ماجرای بورسیه‌ها نیز در واقع تلاشی بود برای متقلب نشان دادن رقیب! و مدعیان بورسیه‌های تقلبی بدون توجه به آنکه این ترفند آنها به حیثیت علمی بخش مهمی از جوانان نخبه کشور آسیب می‌زند، پروژه غوغاسازی خود را دنبال کردند! براساس افشاگری‌های صورت گرفته، فرمان ادعای بورسیه‌های غیرقانونی از ساختمان وزارت علوم صادر شد اما در روز استیضاح، وزیر علوم رسما اعلام کرد بورسیه‌های غیرقانونی یک دروغ و ساخته و پرداخته دوستان رسانه‌ای آنها بوده است!
پشت پرده آن ماجرا نیز مشخص بود، آنها به دنبال یک کودتای گسترده در وزارت علوم بودند و با توجه به اینکه در 8 سال گذشته درهای محیط‌های علمی برای افراد غیرهمفکر با آنها گشوده شده بود، تلاش کردند با ادعای بورسیه‌های غیرقانونی، زمینه را برای اخراج نخبگان غیرهمسو از محیط دانشگاه فراهم و در دانشگاه را بر آنها مسدود کنند!
ماجرای دروغ سرطان‌زا بودن پارازیت‌ها هم که بیش از این رسوا شده بود. هدف دیده شدن بی‌بی‌سی، صدای آمریکا و... بود! به هر حال هر عاملی که مانع این رویت می‌شد باید مورد هجمه قرار می‌گرفت! برای اولین‌بار در تاریخ علوم پزشکی و الکترونیک، خانم ابتکار سرطان‌زا بودن پارازیت را کشف کرد(!) معاون رئیس‌جمهور سال گذشته و در روزهایی که حتی وزیر بهداشت نیز نسبت به این ادعا معترض شده بود، ترجیح داد سکوت کند و بنیان‌های این یافته علمی بزرگ خود را به اشتراک نگذارد!
وطن امروز با اشاره به موارد متعدد از این دست از جمله درباره یارانه‌ها، مسکن مهر و... می‌نویسد: عدم صداقت، بی‌اعتمادی نسبت به مردم، سیاست‌بازی مفرط و تکیه بر غوغاسالاری، اینها برای دولت هزینه‌ساز خواهد بود!  شاید آن زمان که مردم به درخواست انصراف از یارانه «نه» 97درصدی  گفتند، دولتی‌ها باید متوجه این نقیصه بزرگ، یعنی عدم شناخت مردم و اعتماد به جامعه می‌شدند اما متاسفانه تداوم برخی روش‌ها نشان می‌دهد شخص رئیس‌جمهور باید مصالح کلان دولتی و حاکمیتی را در راس اولویت‌ها قرار داده و در نحوه مواجهه کابینه خود با مردم، تجدیدنظر جدی کند.
 
توقع حزب منحله مشارکت از ناطق نوری!
 
عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت می‌گوید دوستانش در تلاش برای دعوت از ناطق نوری هستند.
محمود میرلوحی معاون وزیر کشور در دولت اصلاحات در پاسخ این سؤال روزنامه اعتماد که در پروژه 92 آقای ناطق نوری هم بود. آیا آقای ناطق را در انتخابات مجلس دعوت می‌کنید؟ گفت: دوستان‌مان تلاش می‌کنند در رفت و آمد با ایشان هستند و سعی می‌کنند که از ایشان دعوت کنند تا مدیریت جریان اصولگرا را برعهده گیرد.
وی می‌افزاید: ما به عنوان جریانی که یک روزی با آقای ناطق در سال 76 حسابی باهمدیگر کشتی گرفتیم امروز خواهش می‌کنیم آقای ناطق بیاید و جریان اصولگرایی را رهبری کند.
او این را هم گفته که احزاب باید برای انتخابات چند میلیارد هزینه کنند.
عباس عبدی پیش از این گفته بود آمدن ناطق نوری به سمت اردوگاه اصلاح‌طلبان، چیزی به اصلاح‌طلبان اضافه نمی‌کند (و با هم در همان اردوگاه اصولگرایان) بماند و حزب بازی کند.
 
حتی اگر توافق شود آمریکا ایران را دشمن می‌داند
 
حتی در صورت توافق هسته‌ای هم آمریکا و متحدانش ایران! را به عنوان دشمن و تهدید می‌بینند.
رادیو فردا با انتشار این تحلیل نوشت: بی‌تردید کشورهای همسایه ایران و شرکای استراتژیکی آمریکا در منطقه بر این وضعیت اشراف دارند و نگاه انتقادی آنها در تحلیل سازش اتمی دولت آمریکا با جمهوری اسلامی، متأثر از تلاش برای طرح خواسته‌های حداکثری بمنظور تأمین هر چه بیشتر درخواست‌ها است و نه مخالفت اصولی با آن؛ سیاستی که جمهوریخواهان حاکم بر کنگره آمریکا نیز در این رابطه تعقیب می‌کنند. داشتن رضایت مکتوم از نهایی شدن توافق اتمی با جمهوری اسلامی محوری است که اسرائیل، عربستان سعودی، مصر و ترکیه را با نمایندگان جمهوریخواه سنا و مجلس نمایندگان آمریکا در یک خط قرار می‌دهد، در عین حال که تمامی اعضای این محور به ظاهر منتقد سیاست دولت آمریکا در رابطه دیده می‌شوند.
وبسایت رادیو فردا افزود: روز 14 ماه آوریل نماینده دولت اوباما با طرح سناتور کورکر که در کمیته روابط خارجی آمریکا مطرح گردید همراه شد و لایحه با اکثریت مطلق 19 نماینده به تصویب رسید. به موجب این لایحه که انتظار می‌رود طی ماه مه و ژوئن بعد از مطرح شدن در هر دو مجلس قانونگذاری به قانون تبدیل شود، نمایندگان کنگره 30 روز فرصت خواهند داشت که لغو هر تحریم پیشنهادی دولت را بررسی کنند.
در 22 آوریل جاری کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را از تصویب گذراند که به موجب آن استراتژی دفاعی آمریکا در برابر «خطرهای رو به رشد» مورد تجدید نظر قرار می‌گیرد. در طرح کمیته فرعی خدمات نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا آمده است: «تلاشی که برای قادر ساختن نیروهای شورشی و جنبشهای مقاومت برای سرنگونی رژیم‌های (دوست) صورت گیرد، جنگ نامتقارن علیه آمریکا است.» در بیانیه کمیته همچنین تأکید شده است: «اعضاء کمیته بر این باور هستند که حامیان جنگ‌های نامتقارن مانند روسیه و ایران، براساس یک دکترین تدوین شده، جنگ‌های متعارفی، جنگ اقتصادی، جنگ سایبری و فعالیت‌های اطلاعاتی را در یک مجموعه از تلاش‌های بدون وقفه به منظور مقابله با هدف‌ها و ملاحظات امنیت ملی آمریکا و متحدان آن آمریکا به خدمت می‌گیرند.»
رادیو فردا تأکید کرد: به این ترتیب دیده می‌شود که فارغ از حرکت دولت آمریکا برای رسیدن به سازش با جمهوری اسلامی در یک محور خاص (اتمی)، ارزیابی واشنگتن (مجموعه دولت و قانونگذاران)، از وضعیت جمهوری اسلامی و تعریف آن به عنوان یک «تهدید امنیت ملی»، تغییر نکرده و بدون تغییر به قوت کنونی باقی می‌ماند.
 
نیویورک تایمز: ایران انقلابی با توافق هسته‌ای متوقف نمی‌شود
 
روزنامه نیویورک تایمز (دوشنبه) در نوشتاری به تشریح وضعیت روابط ایران و غرب در صورت رسیدن به توافق پرداخت و نوشت: ایران هرگز از نیات و اهداف انقلابی خود کوتاه نخواهد آمد.
به نوشته این روزنامه اعلام چارچوب توافق باعث شده است عده‌ای باور کنند ایران اکنون به عنوان بازیگری مسئولیت‌پذیر وارد (از نظر غرب) می‌شود. اما چنین خوش‌بینی این حقیقت را نادیده می‌گیرد که دولت فعلی ایران همچنان تاریخ استعماری(!) دیرینه و بلندپروازی‌های منطقه‌ای را با خود دارد.
نیویورک تایمز می‌افزاید: ایران قدرتی انقلابی با بلندپروازی‌های برتری‌جویانه و کشوری است که می‌خواهد برتری خود را در منطقه حفظ کند و در برابر قوانین تسلیم نمی‌شود. با وجود این دولت «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا امیدوار است توافق هسته‌ای «تأثیر فزاینده‌ای» روی ایران داشته باشد و تهران را متقاعد کند از نیات استعماری(!) خود دست بردارد.
نیویورک تایمز نوشت: ایران گستاخانه در برابر این نظم بین‌المللی مقاومت کرده و به توسعه مناطق نفوذش ادامه می‌دهد.
با آنکه معمولاً انقلاب اسلامی ایران به رهبری آیت‌الله روح‌الله خمینی معمولاً به عنوان آغاز دیدگاه‌های ایران دیده می‌شود، نیات برتری جویانه ایران به دوران صفویه در قرن شانزدهم برمی‌گردد. شاهان صفویه می‌خواستند از زیر یوغ عثمانی خارج شوند و ایران را به عنوان قدرت مهم در جهان باز تعریف کنند (ایران در سال 1502 به طور رسمی به عنوان کشوری شیعه مطرح شد).
این روزنامه ادامه می‌دهد، سران ضد آمریکایی انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 ادعاهای ملی‌گرایی خود را در مورد گذشته افتخارآمیز ایران با ایدئولوژی اسلامی آمیخته و دولت اسلامی منحصر به فردی تأسیس کردند. آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متناسب با آموزه لزوم صدور انقلاب اسلامی به کشورهای مسلمان روش‌های جنگی نامتقارن را باهدف ارتقای نفوذ ایران توسعه داد. ایران معمولاً در این روند به عنوان محافظ اسلام در کشورهای یمن و بحرین اقدام می‌کرد و توانست شبکه‌ای از شیعه به وجود آورد که شامل حزب‌الله لبنان، حوثی‌های یمن و سپاه قدس در عراق است. ایران تنها خود را به سیاست‌های فرقه‌ای محدود نکرده، بلکه برای تقویت موقعیت منطقه‌ای‌اش با بازیگران سنی نیز ارتباطات دوستی برقرار کرده است. در این زمینه می‌توان به روابط تهران با حماس و گروه جهاد اسلامی در غزه اشاره کرد. ایران حتی با گروه‌های سنی در سودان روابط خوبی دارد که از قبل برای غزه سلاح ارسال می‌کرده‌اند.
نیویورک تایمز افزود: آیت‌الله علی خامنه‌ای در فوریه 2013 (بهمن / اسفند 1392) با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 5+1 گفت: من دیپلمات نیستم، من انقلابی‌ام. ایرانی‌ها از دیرباز بلند پرواز بوده‌اند و نباید انتظار داشت بر سر اصولشان سازش کنند.
 
صالحی: تعهدات ما روی زمین و تعهدات غرب روی کاغذ است!
 
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تحریم‌های تسلیحاتی، تجهیزات، کالاهای اشاعه‌ای شورای امنیت و تحریم‌های کنگره و فرمان اجرایی رئیس‌جمهور آمریکا حتی پس از توافق نهایی هم همچنان پابرجا می‌ماند.
علی‌اکبر صالحی در همایش انرژی هسته‌ای دیروز، امروز و فردا که در دانشگاه شریف برگزار شد با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران و 5+1 گفت: اگر توافقنامه امضا شود، (تا حالا به فهم مشترک رسیده‌ایم) تمامی قطعنامه‌های شورای امنیت روز امضای توافق لغو می‌شوند، البته تحت یک قطعنامه دیگر که این شش تا قطعنامه را لغو می‌کند، این قطعنامه جدید «قطعنامه اجرای توافقنامه هسته‌ای ایران» است.
به گزارش جهان‌نیوز، صالحی افزود: ما در مورد تحریم‌های آمریکا دو نوع تحریم داریم، یکی براساس فرمان ریاست‌جمهوری و برخی تصویب کنگره است که خود آنها دو نوع تحریم اولیه و ثانویه هستند. تحریم ثانویه همان تحریم‌های فرامرزی است، مانند قانون داماتو. در مورد این تحریم‌ها بحث توقف است؛ اما مورد تحریم اروپا لغو می‌شوند.
وی گفت: طبق توافق ما بایستی اقداماتی را روی زمین انجام دهیم و آنها اقداماتی قانونی انجام دهند. هر زمان که ما اقدامات خود را انجام دهیم، «آمریکا و اروپا» اقدامات قانونی را انجام می‌دهند، اقدامات ما روی «زمین» و اقدامات آنها «روی کاغذ»، پس از این مرحله تحریم‌های اروپا و ثانویه آمریکا لغو می‌شوند. یعنی زمانی تحریم‌ها لغو می‌شوند که ما تعهدات را روی زمین انجام دهیم و آنها روی کاغذ اقدامات قانونی را انجام دهند!
وی در پایان افزود: اما در مورد اخذ تضمین‌های لازم از طریق عقد قراردادها و اعلامیه‌های دیگر در حال مذاکره است، مسئله تضمین اقدامات طرف مقابل جزو دغدغه‌های ماست و مدنظر قرار دارد و بین امضا و اجرای توافقنامه ممکن است یکی دو ماهی فاصله باشد.